Minor Retail Winkelmanagement

123smoothies.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Duncan Murray, een 21 jarige student uit het plaatsje Zutphen. Ik studeer aan de HAN Nijmegen en volg hierbij de opleiding Food & Business. De opleiding heb ik gekozen, omdat ik een passie heb voor gezond eten en daarnaast erg geïnteresseerd ben in het klantproces. Ook vind ik het leuk om een eigen onderneming te starten en heb daarom gekozen voor de minor Retail & Winkelmanagement. Tijdens het volgen van de opleiding kwam ik achter een probleem in de markt. Het gemakkelijk, snel en lekker maken van eten voor onderweg. Ik ben daarom gaan zoeken naar een oplossing voor mijn klant. Het leukste aan dit alles is het leerproces dat wordt doorlopen.  

Snel, Gemakkelijk en gezond - 123smoothies.nl

123smoothies is een winkel om jou te voorzien van een heerlijke smoothie. Want wanneer zou je nou niet een smoothie kunnen drinken? Als Ontbijt/ middag/ avondeten of tussendoor, het kan allemaal! En wat heb je nodig voor een smoothie: een beker, een recept en een blender. De winkel staat ervoor om jou te kunnen voorzien in snel, gemakkelijk en lekker eten. Dit doen we door een smoothie totaal pakket aan te bieden, je hoeft alleen nog zelf de ingrediënten te kopen ;).  

Het kan af en toe best lastig zijn om een gezonde keus te maken wanneer je s’ochtends wat wilt gaan eten. Dan heb je ruime keus tussen een boterham of koekje, maar heb je hier wel zin in. Het kan volgens 123smoothies wat lekkerder en gezonder. Daarom hoef je alleen maar de ingrediënten in de blender te doen en de blender mee te nemen. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag jouw favoriete smoothie maken. De blenders zijn gemakkelijk om mee te nemen, draadloos in gebruik en kunnen overal gebruikt worden. 

Samen met jou willen wij de uitdaging aan gaan! 

Stem op 123smoothies

Smoothies is het product waar meer aandacht aan mag worden besteed! Dit komt doordat het een gezonde en lekkere maaltijd aanbied Je kan het voor jezelf doen of om aan een ander te geven, allemaal vinden we het fijn om snel, gemakkelijk en lekker te eten.  

Wil je ons volgen?

Wil je ons volgen via social media? Volg ons dan op Instagram (123smoothies.nl)!