Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

HuhWhat.. Planten voor studenten?

Ja tuurlijk!

Iedereen zit natuurlijk thuis in z’n eigen kamertje en wil graag eens wat natuurlijks en groen zien. Dat doe je niet door naar buiten te gaan met deze bibberige temperaturen.. Jij blijft er lekker warmpjes bij zitten met zelf gekozen planten voor jouw ‘Urban Jungle’.

Wie ben ik?

Mijn naam is Bonne Fennema. Met mijn vriendin en kat wonen we samen in Velp en zijn beide studenten. We hebben dus een eigen stulpje waar we erg trots op zijn!
Omdat wij zelf ook zo gek zijn op planten en geen groene vingers hebben, dachten wij, hier zitten mogelijkheden voor studenten en planten = 123studentenplanten.

Waarom deze minor

Ik zit middenin de studie commerciële economie waar de nadruk ligt op de B2B markt. Om me ook te specialiseren in de B2C markt heb ik gekozen voor deze minor. We leren interessante aspecten over hoe we consumenten kunnen bereiken met het vak consumentengedrag en (online)winkelbeleving. Vervolgens de begeleiding om deze te implementeren in onze eigen site. Ik was -en ben erg enthousiast!

Onze kamer VS plantenwinkels

Tijdens het verhuizen naar ons stekkie hebben wij enorme tegenslagen gehad met vervoer.. Je hebt immers geen auto. Bovendien wouden we er wel lekker warmpjes bijzitten en een thuisgevoel ervaren door leuke meubels te kopen en het gezellig te maken met planten. Planten zijn enorm kwetsbaar tijdens vervoer. Planten verplaatsen met het OV is absoluut geen aanrader.  Daarom ben ik eens gaan zitten.. Joh wellicht is er een markt speciaal voor studenten die op zoek zijn naar een groene vriend. Helaas bleek dit tegen te vallen.
Daarom is het idee gekomen om 123studentenplanten.nl te introduceren. Een site speciaal voor studenten die opzoek zijn naar een groene vriend in deze eenzame dagen.

Waarom verdien ik deze stem?

Allereerst denk ik dat iedereen enorm zijn best heeft gedaan om zijn site vorm te geven. Daarnaast is het omschakelen van fysiek naar online lessen een enorme prestatie geweest en vroeg dit veel aanpassingsvermogen van alle medestudenten. Plusje voor ons allemaal 😊
Als ik mezelf zou willen onderscheiden van de rest zou ik willen zeggen dat ik een vernieuwend concept heb waarbij de beleving van kamer planten bij familie, vrienden, kennissen of tuincentra wordt opgewekt, maar waarbij kamerplanten eenvoudig en snel besteld kunnen worden via 123studenternplanten.nl. Alle planten worden veilig thuisbezorgd bij jou aan de deur binnen 72uur. De snelste levering rechtstreeks vanaf de kweker voor het garanderen van uiterst verse kamerplanten.  

Graag tot ziens!