Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Header

"meer dan alleen een lamp"

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Tom Rozestraten, 20 jaar en ik volg de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. In mijn 3e studiejaar ben ik gestart met de verbredende minor Retail- & winkelmanagement. Hiervoor heb ik ook mijn eigen onderneming moeten opzetten, genaamd Acoustic Lighting.  

Over Acoustic Lighting

Acoustic Lighting is een onderneming met één zeer unieke lamp. Deze lamp heeft een aantal voordelen ten opzichte van hedendaagse lampen. Mijn product absorbeert namelijk geluidsgolven. Drukke/rumoerige ruimtes kunnen voorkomen worden, door mijn lamp op te hangen. Het materiaal is ook nog eens brandveilig. 

Door middel van creativiteit is deze lamp ontworpen. De lamp bestaat namelijk uit verschillende lagen en is in de vorm van een koepel uitgesneden. Benieuwd!? Neem zeker een kijkje op mijn website.

Waarom deze minor?

Afgelopen februari ben ik begonnen met de minor Retail- & Winkelmanagement, waar ik mijn eigen bedrijf voor heb opgezet: Acoustic Lighting. Tijdens de keuze voor een minor, wist ik één ding zeker: ik wil iets met ondernemerschap doen. Ik wilde graag bekijken of mijn idee op een professionele manier op de markt gezet kon worden. De minor Retail- & Winkelmanagement sloot hierbij perfect op aan. Tijdens deze minor heb ik veel geleerd van de professionals. Mijn eigen bedrijf heb ik namelijk op een serieuze manier opgezet en ik heb op allerlei vlakken kennis opgedaan. Van financiën tot consumentengedrag, alles is tijdens deze minor voorbij gekomen. Deze minor heeft voor mij alle verwachtingen waargemaakt.

Stem op Acoustic Lighting

Acoustic Lighting heeft de ideale lamp ontwikkeld. De uitstraling van de lamp in combinatie met de hoeveelheid voordelen, heeft de zoektocht naar de perfecte lamp een stuk makkelijker gemaakt. 

Ben je enthousiast geworden? Stem dan nu op Acoustic Lighting! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Instagram (@AcousticLighting_) en Facebook (@AcousticLighting_).  

Neem daarnaast gerust een kijkje op de webshop: https://www.acousticlighting.nl/