Minor Retail Winkelmanagement

Wie ben ik?

Mijn naam is Burcu Yavuz, 24 jaar oud en derdejaarsstudent van de opleiding communicatie op de Han. Momenteel volg ik de minor Retail- en Winkelmanagement en ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen onderneming. De reden dat ik deze minor heb gekozen is omdat, ik graag iets voor mijzelf wilde beginnen en alle in and outs wilde leren voor het opzetten van een eigen onderneming. Ken je Ada Sleep Kids al?

Wij van Ada Sleep Kids zijn ervan overtuigd dat wanneer jouw kleine een goede nachtrust krijgt, hij of zij zich beter ontwikkelt. Een gezonde slaap beïnvloedt de lichamelijke en psychologische ontwikkeling van het kind.Wij van Ada Sleep Kids maken matrassen voor jouw kleintje zodat zij zo goed mogelijk de nacht door kunnen komen. Een goede nachtrust is essentieel, zeker voor jouw kleine! Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste afmeting en kwaliteit matras te vinden en tegelijkertijd jouw baby of kind een goede nachtrust te bieden. 

 

 

Waarom stemmen?

Wij nemen volledige verantwoordelijkheid over onze producten en zijn elke dag bezig met het verbeteren van onze matrassen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit. Zo blijven wij een innovatief bedrijf en kunnen we jou het beste van het beste bieden. 

Ben jij enthousiast geworden over Ada Sleep Kids? Stem dan op mij!