Minor Retail Winkelmanagement

Schermafbeelding 2022-12-19 om 16.17.03

All in bags

Wie ben ik?

Mijn naam is Aleyna Yavuz en ik ben 23 jaar oud. Ik ben derdejaars communicatiestudent aan de HAN in Nijmegen. Momenteel volg ik de minor Retail & winkelmanagement. Mijn keuze voor de minor is gevallen, omdat het starten van een eigen onderneming altijd al mijn droom was. Ook heb ik tijdens mijn studie een eigen website moeten maken, wat ik erg leuk vond. Nu ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om dit te combineren!

Over All in bags

All in bags is een online webshop dat handige tassen verkoopt voor “babymoeders”. De producten bestaan uit luiertassen met verschillende mogelijkheden en opties, daarom de naam: “all in bags”. Daarnaast worden er ook bijbehorende producten en accessoires verkocht. Het bedrijf staat voor: milieuvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

 

De keuze voor dit bedrijf is gevallen, omdat ik tante ben van lieve kleintjes en daarom best veel kennis heb gekregen over moederschap en baby’s. Hierdoor leek het me erg leuk om producten te verkopen waarbij moeders en baby’s samen plezier van kunnen hebben!

Waarom stemmen op All in bags?

All in bags biedt de beste oplossing voor “babymoeders”. Een stijlvolle rugzak dat kan omtoveren naar een babybed, waarbij de moedermelk vers blijft en je zelfs een mobiele telefoon kunt opladen? Je leest het niet verkeerd, bij ons is alles mogelijk!

 

Ben je enthousiast geworden over All in bags? Vergeet dan niet te stemmen!