Minor Retail Winkelmanagement

Allesvoormama

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris van Ginkel, 28 jaar en ik ben 4e jaars student Food & Business en ik volg op dit moment de Minor Retail- en Winkelmanagement aan de HAN in Nijmegen. Voor deze minor mag ik mijn eigen webshop opstarten, wat al een langere tijd een droom van mij is geweest!

Over Allesvoormama

Allesvoormama is een webshop in babykleding, accessoires en cadeautjes. Deze webshop heb ik opgericht speciaal voor alle mama’s zodat zij alles voor hun kleintje kunnen vinden op een plek, vandaar ook de naam: “Alles voor mama”!

Op dit moment ben ik tante van inmiddels 6 nichtjes, waar ik natuurlijk super gek mee ben en daardoor ben ik op het idee gekomen om babyproducten te gaan verkopen. De producten die je kunt vinden in mijn webshop zijn vooral gericht op baby’s en waar mama’s ook blij van worden, zoals: rompertjes met knopen, gepersonaliseerde producten en veel kleding & accessoires die samen te combineren zijn!

Waarom stemmen?

Allesvoormama biedt babykleding waarbij gemak en toch leuke & schattige kleding voor baby’s voorop staan! Wil jij net zoals ik ook alle mama’s blij maken met deze producten? Stem dan op mij!

Alvast bedankt voor jouw stem!