Minor Retail Winkelmanagement

Babyreistas.nl: De beste tassen en accessoires voor uitstapjes met je kleintje

Wie ben ik?

Ik ben Ian Starrenburg, 21 jaar oud en studeer Ondernemerschap & Retail management. Ik heb deze studie gekozen omdat ik een eigen onderneming wil opzetten. Nadat ik vorig halfjaar stage heb gelopen bij een E-commerce bedrijf genaamd: Happy on Web B.V. leek mij deze minor de optimale mogelijkheid om een eigen e-commerce bedrijf op te zetten. Door opzoek te gaan naar problemen die afspelen in de maatschappij heb ik naar mijn eigen zeggen een product gevonden die bepaalde problemen voor een specifieke groep voorkomen. Hoewel ik geen persoonlijke verbinding heb met het product, vind ik het fijn andere te kunnen helpen.  

Babyreistas.nl

Babyreistas.nl focust zich op het verkopen van luiertassen ontworpen voor uitstapjes, reizen en andere activiteiten buitenhuis als gezin. De luiertassen die door ons worden aangeboden, zijn er in verschillende kleuren. Daarnaast verkopen we ook accessoires zoals een rugtashaak waarmee de tassen bevestigd kunnen worden aan de kinderwagen.   

Bij aankoop van een luiertas bij babyreistas.nl bent u verzekerd dat u een luiertas ontvangt van een goede kwaliteit. Verder zorg ik voor een snelle levering. Bestellingen die vóór 16.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast vind ik transparante communicatie erg belangrijk. Op babyreistas.nl is er communicatie mogelijk via een online chat en e-mail.  

Stem op babyreistas.nl

Wil je mij ondersteunen en mij een steuntje in mijn rug geven? Stem dan op mij voor de webaward van 2021 

Volg ons!

Ben je na het lezen van deze pagina nog verder benieuwd naar babyreistas.nl? bekijk dan snel de website of bezoek onze Socials .