Minor Retail Winkelmanagement

BagsforBikes. For every bike, for everyone

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn persoonlijke pagina! 

Wie ben ik?

Mijn naam is Daniek Knorth, een 22-jarige student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als Finance & Control student hou ik mij met name bezig met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Voor mijn minor wilde ik graag een uitstap maken naar het ondernemerschap. Van huis uit heb ik het vak van ondernemen meegekregen en er schuilt dan ook een ware ondernemer in mij. Met de minor Retail- en Winkelmanagement kreeg ik de perfecte kans om deze kant van mij naar buiten te brengen. Mijn passie is fietsen en dit wilde ik graag verwerken in de webwinkel. Dit heeft mij ertoe doen besluiten om fietstassen te gaan verkopen. Ik geloof dat fietstassen kunnen bijdrage om meer mensen in beweging te brengen.

BagsforBikes

De webwinkel BagsforBikes is gespecialiseerd in de verkoop van fietstassen. BagsforBikes levert een bijdrage aan een duurzamer en gezonder leven. Met het assortiment biedt BagsforBikes een oplossing voor het gebrek aan (bagage)ruimte dat op de fiets ontstaat. Met behulp van een fietstas wordt men gestimuleerd de fiets te verkiezen boven de auto. Duurzamer en gezonder dus! 

Bij BagsforBikes bent u gegarandeerd van een kwalitatief sterke tas tegen een goede prijs. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle levering. Het assortiment bestaat uit een divers aanbod. Van dubbele fietstassen tot enkele fietstassen, in allerlei soorten en maten. Met name de Beck-lijn springt eruit door de kleurrijke en vrolijke printjes. Bent u opzoek naar een meer sportieve lijn? Wellicht passen de Beck SPRTV tassen wel bij u. Het assortiment wordt continu geüpdatet, zodat u altijd keuze hebt uit de nieuwste trends.  

Stem op BagsforBikes

De zoektocht naar een geschikte fietstas kan een uitdaging zijn. Het team van BagsforBikes probeert u hierin zo goed mogelijk te begeleiden door het aanbieden van een gratis Keuze Check. Op basis van uw voorkeuren, wordt een bijpassende fietstas getoond. Nog niet overtuigd? Dan kunt u contact opnemen via één van de vele kanalen, zoals de live chat of per telefoon. Dagelijks staan wij voor u klaar, met persoonlijke hulp en veel aandacht voor de producten en de webwinkel. Wij doen er alles aan om uw veiligheid te waarborgen en zijn continu bezig de website zo gebruiksvriendelijk te maken. Op deze manier kan BagsforBikes u een zo prettig mogelijke ervaring bieden! 

Wilt u ons volgen?

Wilt u ons volgen op social media? Dat kan! Volg ons op Facebook (@BagsforBikes), Pinterest (BagsforBikes) of op LinkedIn (BagsforBikes).