Minor Retail Winkelmanagement

Bandenstapel

Welkom op de pagina van Bandenstapel. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de website live te krijgen. Vanaf vandaag vind je hier een ruime voorraad aan gebruikte banden en velgen voor jouw auto tegen een aangename prijs.  

Wie ben ik?

Mijn naam is Ruben Beekman en ik ben 26 jaar oudDe afgelopen 10 jaar heb ik mijn plezier gevonden in het verkopen van gebruikte auto’s. Tijdens het derde jaar van mijn opleiding Commerciële Economie heb ik stage mogen lopen op de verkoopafdeling van een grote ICT-reseller. Ik kwam erachter dat de hele dag achter de computer zitten niet mijn ding is. Toen ik de kans kreeg om mij in te schrijven voor een minor wist ik: Ik moet iets gaan doen wat ik écht leuk vind. Een plek waar ik mijn eigen plannen verder kan ontwikkelen. Met de minor Winkel & Retail Management kreeg ik de kans om al mijn eigen ideeën uit te werken.  

Het Bandenstapel idee

Tijdens mijn werk kom ik bij mijn eigen garage en veel collega-garages een overvloed aan gebruikte banden en velgen tegenOndanks de uitstekende staat komen deze vaak in magazijnen te liggen, maar worden niet of nauwelijks meer gebruikt in de actieve bedrijfsactiviteiten. Deze banden worden ouder en verliezen daarmee functie en waarde, waarna ze na enkele jaren onbruikbaar zijn en weggegooid kunnen wordenMet deze ervaringen in mijn achterhoofd is het idee ontstaan om doormiddel van een eigen webshop deze banden en velgen een tweede leven te geven. In september 2021 ben ik gestart met het oprichten van deze webshop voor gebruikte banden en velgen onder de bijpassende naam Bandenstapel. 

De webshop

Op de webshop van Bandenstapel geef je gebruikte banden en velgen een tweede leven. De banden worden door onze specialisten uitgebreid en met de grootste zorgvuldigheid gecheckt op beschadigingen of eerdere reparaties en grondig gecontroleerd op spanning. Zitten de banden op een velg? Ook dan inspecteren wij de band door deze eerst van de velg af te halen. Hierdoor weet je zeker dat de banden veilig onder jouw auto blijven rollen. Is je auto toe aan een andere of extra set velgen? Dan vind je bij ons ook de perfecte velg voor jouw auto. Een complete set kan volledig uitgebalanceerd tot aan de voordeur bezorgd worden.  

Bandenstapel streeft ernaar om onnodig afval zoveel mogelijk te reduceren. En om jou zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan een nieuwe set banden of velgen. Vaak voor minder dan helft van de prijs in vergelijking met een nieuwe band. Met meer dan 100 banden en velgen altijd een passende maat voor jouw auto. Voor de laatste voorraad toevoegingen volg je ons op Instagram of Facebook.  

Alles voor een speciale band met jou als klant. 

Geef je stem duurzaamheid

Help Bandenstapel de Webawards 2021 te winnen. Geef je stem aan Bandenstapel als jij onze duurzame producten kunt waarderen.