Minor Retail Winkelmanagement

Ontdek de toegevoegde waarde van veters – Besteveters.nl

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Ik vertel je graag wat meer over het ontstaan van Beste Veters. Benieuwd naar mijn eerste ervaringen met het ondernemerschap? Lees dan snel verder!  

Let’s start

Mijn naam is Eline, 20 jaar oud, mede-eigenaar van het bedrijf Beste Veters en fulltime student Zorgtechnologie. Op dit moment volg ik met veel enthousiasme de minor Retail- en Winkelmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het opzetten van een eigen webshop is onderdeel van deze minor.  

Ondanks mijn zorgachtergrond bleef het ondernemerschap trekken. Het volgen van de minor Retail- en Winkelmanagement geeft mij de kans om in korte tijd ervaringen op te doen binnen een andere branche. Ik heb geleerd hoe ik websites van de grond af op kan bouwen en hoe ik de financiële zaken het beste kan managen. Daarnaast heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan bij de lessen consumentengedrag en retail, branding & beleving.  

Webshop

Vanaf september is mijn ondernemersavontuur begonnen. En hoe leuk is het om zes weken later naar https://www.besteveters.nl/ te gaan en inderdaad je eigen site te zien. Maar waarom veters?  

Ben jij het ook zo zat om elke ochtend die leuke veterschoenen van je zoontje te strikken? Om er vervolgens aan het eind van de dag achter te komen dat hij de halve schooldag met losse veters heeft rondgelopen… En wat dacht je van zichtbaarheid in het donker? Met lichtgevende veters val je op. Of geef je (oude, saaie) schoenen een nieuwe kans met hippe veters, je kent je schoenen niet meer terug.  

Kende je deze toegevoegde waarde van veters? Nee? Ik wist het ook niet. En zo begon mijn ondernemersreis met veters.  

Beste Veters

De komende tijd zullen er steeds meer nieuwe items aan de webshop toegevoegd worden, zodat iedereen kan slagen bij Beste Veters. Benieuwd naar onze producten? Volg ons via:  

Tips zijn meer dan welkom en worden enorm gewaardeerd! Neem contact op.  

Ervaringen

Aan het ondernemerschap kleven risico’s, want succes is niet gegarandeerd. Maar de onvergetelijke ervaringen die ik opdoe met het opzetten van een eigen business zijn onbetaalbaar. De afgelopen maanden heb ik geleerd dat ondernemen een marathon is, geen sprint. Met veel plezier, passie en energie heb ik deze sprong buiten mijn vakgebied gemaakt.  

Stem op Beste Veters!

Enthousiast geworden over mijn onderneming? Stem op mij!  

Dankjewel!