Minor Retail Winkelmanagement

BeTagg.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Bas Moll, 24 jaar en woonachtig in ‘s-Heerenberg. Op dit moment studeer ik Commerciële Economie (CE) aan de HAN te Nijmegen. De reden dat ik deze opleiding gekozen heb is omdat ik mijzelf meer wil ontwikkelen op gebied van sales. Voor deze opleiding heb ik MBO Horeca Management niveau 4 gestudeerd aan het Graafschap College te Doetinchem. Binnen deze opleiding vond ik het verkopen het leukste onderdeel vandaar dat ik uiteindelijk na deze opleiding gekozen heb voor CE. Door mijn voor opleiding heb ik al het een en ander geleerd over het starten van een eigen onderneming, daarom wou ik mij hierin nog verder ontwikkelen en heb ik gekozen voor de minor Retail & Winkelmanagement. Tijdens het volgen van deze minor heb ik veel deskresearch gedaan om te kijken naar wat een goed product zou zijn voor mijzelf en voor andere. BeTagg is de naam van mijn onderneming en ik bied gps-trackers aan. Kortom je raakt nooit meer iets kwijt met een tracker van Betagg.

Be tagged with BeTagg - betagg.nl

Betagg is een bedrijf wat gps-tags verkoopt. Betagg is een afkorting van “be tagged”. Of te wel wees getagd. Het zijn kleine tags met het formaat van ongeveer de grote van een horloge. Deze zijn ontworpen met een klein gaatje aan de boven kant zodat men ze makkelijk om de sleutelbos kunnen hangen.

 

Deze tags zijn makkelijk te traceren door gebruik van de app. Zo kan er tot 25 meter de exacte locatie worden getraceerd van de tag. Erg handig als je als persoon bijvoorbeeld je sleutel kwijt bent of als je staat te wachten op je koffer. Natuurlijk hoeft de tag niet persé ergens aan opgehangen te worden, deze kan ook in de auto of scooter gelegd worden wat weer handig is al de persoon even niet meer weet waar zijn auto of scooter geparkeerd staat.

Waarom stemmen op BeTagg?

BeTagg is meer dan een bedrijf. BeTagg bied 2 verschillende soorten  gps-trackers aan. Naast dat beide gps-trackers goedkoop worden aangeboden (€10,-) per stuk inclusief verzending, Wordt er ook duidelijk uitgelegd wat er mee kan worden gedaan aan de hand van een video. BeTagg streeft er naar om een zo vriendelijk mogelijke klantreis te realiseren. Duidelijke uitleg en hulp passend met een goed werkend product. Indien het product niet naar behoeve functioneert zal er op gepaste wijze geholpen worden om er voor te zorgen dat dit wel een garantie voor succes wordt. Naast de hulp video’s zijn er ook omschrijvingen waarvoor men deze gps-trackers kan gebruiken en waarbij het kan helpen.

Stem nu op BeTagg, en ga mee in de toekomst. Want zeg nou zelf? je raakt het liefst nooit wat kwijt!

foto cv