Minor Retail Winkelmanagement

Banner webawardss

Wie is de persoon achter Bierspeciaalvoorjou.nl?

Hallo! Mijn naam is Bodie Jilesen, trotse oprichter van Bierspeciaalvoorjou.nl. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Volkel. Ik ben een derdejaars student en volg de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen (HAN). In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal & fitness. Daarnaast houd ik ervan om gezellig met vrienden een biertje te drinken. Met deze webshop heb ik daar op ingespeeld.

Wat is de reden voor het kiezen van de Minor Retail- en Winkelmanagement?

Allereest vond ik het erg prettig en vertrouwd om een minor te gaan volgen aan de HAN in Nijmegen. Om die reden ben ik gaan kijken naar het aanbod van de HAN en vanuit daar ben ik door gaan filteren naar een minor die mij aansprak. Er waren verschillende mogelijkheden en er zaten ook een paar leuke andere tussen, maar ik heb deze minor bewust gekozen om iets heel anders gaan te doen dan dat ik al doe bij mijn eigen opleiding. Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in het ondernemen, door middel van deze webshop kon ik hier een beter beeld van krijgen. Vooral door echt alles helemaal zelf te doen leer je dit het beste. Daarbij kregen we ook de nodige ondersteuning dus hadden we altijd iemand waar je met vragen terecht kon. Een ideale combinatie wat dat betreft.

Wat houdt de webshop in?

Sinds januari 2021 ben ik vol enthousiasme van start gegaan met mijn eigen webshop: www.bierspeciaalvoorjou.nl. Bierspeciaalvoorjou.nl is een webshop waar exclusieve biertjes worden verkocht van lokale brouwers aan consumenten. Naast de bieren zijn er ook leuke accessoires te koop zoals speciaalbier glazen en handige openers. Ben je van plan een avond speciaalbier te gaan drinken, neem gerust een kijkje op de website.

Waarom is er gekozen voor deze webshop?

Het idee kwam tijdens een online bierproeverij in de coronatijd. Tijdens deze proeverij kregen wij verschillende speciaalbiertjes waarbij het de bedoeling was dat mensen nieuwe bieren leerde kennen. Echter viel dit helaas nogal tegen. Toen tegen de tijd dat ik mezelf had ingeschreven voor de minor bedacht ik me om hier iets mee te gaan doen. En zo ontstond het idee om speciaalbier te gaan verkopen wat gemaakt is door lokale brouwers. Met daarbij de optie voor de klant om ook andere accessoires aan te schaffen. Door deze mogelijkheden te bieden hoop ik mensen kennis te laten maken met nieuwe bieren en brouwers, wat voor beide partijen in de toekomst positief kan uitpakken.