Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Wie ben ik?

Mijn naam is Freek Hendriks en ik ben de oprichter van de webshop www.budgetsoft.nl. Ik volg de studie commerciële economie aan de HAN in Arnhem en zit momenteel in mijn 3e jaar.  In deze fase van mijn opleiding staat de minor op het programma. Voor mij betekende dit een halfjaar verdiepen in iets wat ik echt leuk vindt: Ondernemen.

Wat is Budgetsoft.nl?

Budgetsoft.nl is een webshop gespecialiseerd in software voor de particuliere markt. Gebruik maken van uw PC of laptop kan tegenwoordig niet meer zonder gebruik te maken van (soms specialistische) software. Omdat de aanschaf van de benodigde softwarepakketten vaak ontzettend prijzig is zag Budgetsoft.nl hier een kans. Door het  unieke inkoopkanaal kan Budgetsoft.nl ervoor zorgen dat u een eerlijke prijs betaald voor de software.

Waarom Software?

In het 3e jaar van mijn opleiding stond er ook een stage op het programma. Deze stage heb ik gelopen bij een softwarebedrijf. Deze partij is actief in 5 verschillende landen waaronder Nederland. Wel richt deze partij zich enkel op de zakelijke kant van de markt en dus bleef er groep, de particulieren, over om op te richten.

Tijdens deze stage heb ik ontzettend veel geleerd over verschillende software van de grote fabrikanten als Microsoft, Adobe en AVG. Daarnaast heb ik in deze wereld ook groot netwerk op kunnen bouwen waardoor ik bijvoorbeeld een zeer effectief en interessant inkoopkanaal heb kunnen opzetten.

Daarnaast is de software logistiek gezien zeer interessant omdat het enkel om een download bestand en digitale productsleutel gaat. En als eigenaar van een andere onderneming en HBO-student is tijd erg kostbaar.

Waarom stemmen op Budgetsoft.nl?

Er zijn veel consumenten die kunnen besparen op de aanschaf van software door dit niet blind bij de producten aan te schaffen. Er is helaas te weinig bekendheid voor het aanschaffen van software bij een 3e partij. Door het stemmen op mijn webshop kan ik het project doorzetten en een kostenbesparing bij veel particulieren realiseren.