Minor Retail Winkelmanagement

By Ninelou, een webshop met stijlvolle sieraden en unieke verpakkingen

Op de webshop van By NineLou kun je stijlvolle sieraden kopen. Zoek je een leuk cadeau voor iemand, dan kun je deze stijlvolle sieraden uniek laten inpakken. Laat je inspireren en verassen! Wil je weten waarom jij moet stemmen op By NineLou? Lees dan snel verder!

Trotse eigenaresse van By NineLou

Beste lezer, mijn naam is Milou van den Berg. Sinds 1 oktober 2020 ben ik trotse eigenaresse van By NineLou. Van kleins af aan hielp ik mijn ouders al in de winkels waar ze kleding, schoenen en sieraden verkopen. Ik stond vaak achter de kassa, met mijn hoofd nog net boeven de toonbank. Altijd bezig met knutselen, inpakken en het creëren van nieuwe verpakkingen. En nog steeds!
Na flink wat jaren in de Retail branche gewerkt te hebben, heb ik veel ervaring op kunnen doen. Met mijn passie voor fashion en ontwerpen zag ik mijn kansen liggen! Een eigen webshop waar ik stijlvolle sieraden verkoop en die je uniek kunt laten inpakken als cadeau. Want hoe leuk is het om te horen dat klanten blij worden van jouw inpakkunst.

‘’By NineLou, daar wordt het altijd zo leuk ingepakt.’’

De minor en mijn ambitie

Momenteel studeer ik Industrieel Product Ontwerp op de HAN in Arnhem. Nu hoor ik je denken, waarom kies je voor de minor Retail en Winkelmanagement? Tijdens mijn opleiding heb ik een breed beeld gekregen van productiegericht ontwerpen. De diversiteit van mijn opleiding spreek mij erg aan en maakt mij nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Eén van mijn ambities is het ontwerpen van een eigen product of lijn die ik kan verkopen op een webshop of in de winkel. Met deze minor wilde ik me juist verbreden en kijken hoe ik door middel van een webshop mijn toekomstige producten goed op de markt kan zetten. Omdat ik een passie heb voor fashion, heb ik gekozen om te beginnen met sieraden, waarbij ik zelf cadeauverpakkingen ontwerp en maak. Door de minor heb ik als startende ondernemer een mooie eerste stap kunnen zetten om mijn ambities waar te kunnen maken.  

Over de webshop

Met veel enthousiasme heb ik de webshop By NineLou opgebouwd en vormgegeven. De webshop biedt een stijlvolle sieradencollectie aan die bestaat uit armbanden, oorbellen en kettingen, gebaseerd op de nieuwste modetrends. Op de website kun je bij Lookbook inspiratie vinden over hoe jij jouw sieraden leuk kunt combineren. Via de chat op de website kun je mij altijd een berichtje sturen, zodat ik jouw kan adviseren en helpen bij het vinden van een leuk cadeau. Naast de sieraden kun je uit verschillende unieke verpakkingen kiezen. Met liefde pak ik jouw sieraden in als cadeau. Om jouw cadeaus nog persoonlijker te maken kun je kiezen uit de zelfgemaakte By NineLou kaarten waar jij een persoonlijke boodschap op kunt laten zetten. Omdat ik het leuk vind om creatief bezig te blijven, wordt het assortiment voor de verpakkingen regelmatig vernieuwd met leuke, stijlvolle, nieuwe verpakkingen.
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste sieraden en verpakkingen? Volg ons dan op Instagram (@byninelou) en Facebook (@byninelou)!

Stem op By NineLou!

Sieraden zijn tijdloos en maken jouw look helemaal compleet. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, elke bestelling wordt door By NineLou met liefde ingepakt. In tegenstelling tot de meeste sieradenwebshops die standaard verpakkingen aanbieden, verkoopt By NineLou zelfontworpen verpakkingen die jouw cadeaus uniek en persoonlijk maken. Ook staat By NineLou altijd klaar om jouw advies te geven over de sieraden en je te helpen bij het samenstellen van een mooi cadeau!

‘’Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!’’

Vind jij dat By NineLou moet winnen?
Stem dan nu!

Home | By NineLou |  https://byninelou.nl/