Minor Retail Winkelmanagement

De ambitieuze eigenaresse achter Cakesbykaou

Mijn naam is Kaoutar, eigenaresse van Cakesbykaou. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Voor het derde jaar mocht ik op zoek gaan naar een minor waar ik me verder in wilde specialiseren. Bij het zoeken naar een minor wilde ik graag mijn passie voor bakken combineren met de echte ondernemer die al van jongs af aan in mij schuilt. Een eigen onderneming hebben in de foodbranche is altijd mijn droom geweest. De kans dat ik deze droom nu al in vervulling kon laten gaan, liet ik natuurlijk niet aan me voorbijgaan.   

Bij het lezen van de omschrijving van verschillende minoren werd ik het meest enthousiast van de minor Retail en Winkelmanagement. Deze minor kan mij helpen om een eigen bedrijf te starten en daarbij een webshop te lanceren waarbij het voor de klanten van Cakesbykaou makkelijk en overzichtelijk is om een bestelling te plaatsen. Dat leek mij een mooi moment om daarmee aan de slag te gaan. 

Passie voor smaken

Ik ben een echte taartenliefhebster! Ik houd niet van de standaard vlaaien, appeltaarten of slagroomtaarten. Geef mij maar een lekkere exclusieve Redvelvettaart of een Raffaellotaart.  

Mijn passie voor bakken begon zo een 7 jaar geleden nadat ik voor het eerst kennis heb gemaakt met de redvelvettaart. Dat was tijdens mijn vakantie in Dubai. Wat een smaakexplosie was dat, ik was meteen verkocht! Helaas kon ik in Nederland niet gauw een Redvelvet taart vinden die ik net zo lekker vond of in de buurt kwam van deze Redvelvet. Daar begon mijn avontuur naar het ontwikkelen van de lekkerste recepten voor taarten. 

Slogan: Onze producten helpen onze klanten om van elke gelegenheid een perfect moment te creëren, elke keer weer. 

Cakesbykaou

Kwaliteit, smaak en versheid staat voor mij voorop. De taarten zijn luchtig, vol van smaak en niet te zoet. Het doel van Cakesbykaou isnaast het leveren van kwaliteit, ook de liefde voor smaak en gebak in het product te verwerken en de klant dit ook te laten proeven en beleven. Naast het genieten van een stuk taart hoort ook een beleving. Daarom doe ik mijn uiterste best om de taarten naast lekker ook aantrekkelijk te maken voor het oog. Het oog wil ook wat en de kiekjes mogen daarvan getuigen!  

Stem op Cakesbykaou!

Ben jij enthousiast geworden over mijn webshop met de allerlekkerste zoetigheid? Stem dan nu op Cakesbykaou! 

Alvast heel erg bedankt voor jouw stem! 

Let’s get connected

Wil jij op de hoogte blijven van onze producten en uitgebreid assortiment? Volg ons dan op Instagram en Facebook om niets te missen! 

https://www.facebook.com/cakesbykaou 

https://www.instagram.com/cakesbykaou_nijmegen/