Minor Retail Winkelmanagement

WE CATCH YOUR MATCH

Let’s meet!

Hola! Ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Isabel Hoogvliets, oprichtster van de webshop Catchy Match. Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met mode en vond ik het leuk om de trends op de voet te volgen. Door mijn interesse in deze branche ontstond al snel mijn droom om, als ik ooit ouder zou zijn, mijn eigen winkel in de modebranche te hebben. Een droom die werkelijkheid kon worden toen zich tijdens mijn studie de mogelijkheid voordeed om de minor Winkel & Retailmanagement te volgen. Dankzij deze minor kan ik met trots zeggen dat ik mijn eigen webshop heb gelanceerd waarin mijn passie voor mode en creativiteit samenkomt.

Wat is Catchy Match?

“Catchy Match is een webshop waar je een uniek assortiment van matchende setjes vindt. De setjes die worden aangeboden zijn zowel basic als minder basic. Je vindt op de webshop bijvoorbeeld verschillende hoofddeksels in combinatie met matchende bag straps, tassen of brillen of iets dergelijks. Maar je kan op de webshop ook gewoon andere matchende items scoren. Door dit bijzondere assortiment en de verschillende soorten items vind je bij Catchy Match altijd wel iets wat bij jouw stijl past. En dit allemaal ook nog voor een betaalbare prijs!”

Draag jouw steentje bij aan milieu

Samen helpen om minder textiel weg te gooien en sta je net juist op het punt om dat oude tasje weg te gooien? Think twice. Je hoeft niet per se een nieuwe tas te kopen om je outfit weer compleet te maken. Je kan ook je oude tas weer helemaal hip maken door er gewoon een andere bag strap op aan te sluiten. Zo heb je elke keer weer een ‘nieuw’ tasje en dragen we samen ook nog een ons steentje bij aan het milieu! Een win-win situatie! 😉

Waarom verdien ik jouw stem?

Samengevat: Catchy Match biedt unieke setjes aan, waarvan je de combi’s niet zomaar ergens anders kan vinden of kopen. Oh, en daarnaast niet geheel onbelangrijk; Catchy Match hanteert eerlijke prijzen waardoor het voor iedereen betaalbaar is!