Minor Retail Winkelmanagement

Clean Coffee

Wie ben ik?

Mijn naam is Thor Buma, een jonge ondernemer van 25 jaar oud wonend in Arnhem. Ik ben de eigenaar van Clean Coffee, een voorgezette opdracht vanuit de minor Winkel & Retail management. Gedurende mijn 3de jaar kwam ik erachter dat ik meer van het ondernemersleven wou proeven in mijn 4de jaar. Deze minor sprak me daarom ook enorm aan aangezien er een webshop opgezet zou worden. Een eigen onderneming starten terwijl je nog op school zit en ook nog eens geld verdienen hiermee, wie wil dat nou niet? 

Om te beginnen was ik opzoek naar een duurzaam alternatief wat goed zou aansluiten bij mijn opleiding food & business. Na enkele dagen deskresearch uitgevoerd te hebben kwam ik erachter dat er veel behoefte is naar koffie in Nederland, tevens was er ook veel behoefte aan duurzame koffie. Dit sloot genadiglijk aan met het duurzame alternatief wat ik als idee kreeg om mee te starten.  

Clean coffee

Clean Coffee staat voor duurzame koffie, omdat ik het vrij simpel wou houden voor de doelgroep heb ik gekozen voor koffiecups. Deze koffiecups zijn uiteraard 100% biologisch afbreekbaar en kunnen gewoon op de compost bij de rest van de groene afvalscheiding. Hierbij is er extra aandacht aan besteedt dat de koffie niet zijn smaak en kwaliteit verliest. De koffie cups worden aangeboden in verpakkingen van 30 en van 60 koffiecups, voor de kleine en grotere koffiedrinkers onder ons. Clean Coffee heeft om het merk te versterken de volgende pakkende slogan: 

“De duurzaamste koffie van Nederland zo door je brievenbus.” 

En ja, je hoeft niet thuis te blijven wachten op je pakketje, onze duurzame verpakkingen passen zo door de brievenbus, zo hoeft de bezorger niet nog een langs te komen, of dat jij nog eens extra vervoer moet gebruiken om je pakketje op te halen. 

Stem op mij, stem op Clean Coffee!