Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Hallo allemaal!

Ik ben Jelle Morang, student Food & Business aan de HAN. Ik zit in het vierde jaar van mijn opleiding. Hiervoor volg ik op het moment de Minor Retail & Winkelmanagement. Deze Minor volg ik, gezien de huidige omstandigheden, geheel vanuit huis. Dit is aan de ene kant erg fijn, maar het kan ook erg lastig zijn. De keuze voor deze Minor komt voornamelijk voort uit de uitdagingen die hierbij komen kijken. Voor de Minor zet je namelijk een eigen onderneming op. Dit is niet zo makkelijk als gedacht. Er komen hier een hoop zaken bij kijken, zoals: een ondernemingsvorm kiezen, je eigen brand neerzetten, e-commerce en natuurlijk de belastingaangiften. Toch is deze uitdaging juist de reden geweest om voor deze Minor te kiezen. Juist door deze uitdaging aan te gaan, weet je als student keer op keer wat nieuws te leren. Hiernaast is het geweldig om juist zelf te kiezen wat je wil gaan doen. Zo is mijn creatie Coachstudent.nl geworden….

Wat is Coachstudent.nl

Coachstudent.nl is een website waarop studenten bijles of coaching geven aan ieder die dat nodig heeft. Hiernaast verkopen we ook notitieboekjes die je goed kan gebruiken op je werk, school of privé. Coaching en of bijles kan erg duur zijn. Zo zijn er mensen en instanties die een uurtarief van €40,- tot €100,- rekenen. Coachstudent.nl vindt dat dit niet zo duur hoeft te zijn. Hiernaast zijn er voldoende hoogopgeleide studenten die andere mensen kunnen helpen. Sterker nog, soms kan begeleiding of bijles krijgen van een student juist fijner zijn voor scholieren. Geen enkele aanvraag is te gek! Dus vul vooral het contactformulier in als we je kunnen helpen.

Stem Coachtsudent.nl

Coachstudent.nl doet het niet voor zichzelf, maar juist voor anderen. Niks is leuker dan het helpen van anderen. Wanneer een ander vooruitgang boekt, dan brengt dat een glimlach op ons gezicht. Niks is verplicht, maar één stem kunnen wij al heel erg waarderen!