Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

CocktailCompleet, alles voor jouw cocktails in één pakket!

Beste stemmer,

Mijn naam is Barend Derks en ik ben student Food & Business in Nijmegen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie en volg ik de minor Retail & Winkelmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De reden dat ik gekozen heb voor deze minor is omdat ik ondernemen erg interessant vind en hier graag iets mee wilde doen. Tijdens mijn studie komt dit namelijk niet aan bod. Ik denk dan ook dat deze minor een goede manier is om hier al tijdens je studie mee bezig te kunnen zijn en zo te kijken of het eventueel bij je past.

Verder hou ik als student natuurlijk wel van een alcoholisch drankje op zijn tijd. Met name van cocktails. Het is alleen altijd een heel gedoe om alle ingrediënten bij elkaar te shoppen en hier een lekker recept bij te vinden. Je moet hiervoor langs verschillende winkels en dan vervolgens nog een recept opzoeken maar hier heb ik iets op bedacht.
Het concept dat ik bedacht heb heet CocktailCompleet. CocktailCompleet biedt cocktailpakketten en verschillende accessoires aan waardoor dit probleem wordt verholpen. Je vindt in het cocktailpakket alles wat je nodig hebt om een cocktail te maken. Van cocktailshaker tot ingrediënten en een recept. Hierdoor wordt het genieten van een lekkere cocktail voor iedereen een stuk eenvoudiger gemaakt. Je krijgt bij CocktailCompleet alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond cocktails maken zo eenvoudig thuisbezorgd. Je hoeft zelf dus alleen een cocktailpakket naar keuze te bestellen en de rest laat je over aan CocktailCompleet. De ingrediënten van één pakket zijn genoeg voor 4 cocktails. Zo kun je samen met je gezelschap genieten van een heerlijk drankje! Zeker in de tijden van corona waarbij je niet naar het terras kunt gaan is dit wat mij betreft een ideaal concept.