Minor Retail Winkelmanagement

Creats, de persoon achter het bedrijf

Mijn naam is Thijn Rutten , een jonge sportieve ondernemer met een oogje voor kansen. Ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Beek-Ubbergen (naast Nijmegen). Ik zit in mijn derde jaar van mijn studie Ondernemerschap en Retail Management. Deze studie volg ik aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Deze studie is uiteraard bedoeld om je een ondernemers-mindset te geven. Ik was dan ook al vroegtijdig bezig met het opzetten van verschillende webshops. Deze webshops gaven nog niet het resultaat waar ik naar op zoek was, dus wilde ik meer kennis vergaren over de online business wereld door middel van deze minor.

Wat is CREATS?

CREATS is een internationaal bedrijf dat is opgericht in 2021. CREATS verkoopt duurzame canvas schilderijen voor een eerlijke prijs. Canvas kunst is kunst die gedrukt is op een doek en daarna gespannen is om een lijst. Door deze manier van bespannen, lijkt het alsof het schilderij zweeft.

Deze canvas schilderijen zijn ervoor bedoeld om (jonge) ondernemers te motiveren. Door middel van de canvassen is het mogelijk om als je kamer een nieuwe en frisse look te geven, waardoor je geïnspireerd wordt.

CREATS biedt momenteel twee verschillende categorieën: de Maan Collectie en de Peaky Blinders Collectie. De Peaky Blinders Collectie is geïnspireerd door de populaire Netflix serie met hoofdpersoon, Thomas Shelby. De Maan Collectie is een unieke collectie die gemaakt is om te benadrukken dat alles mogelijk is, wanneer je er hard voor werkt. CREATS biedt gratis wereldwijde verzending van vier tot zeven dagen, dit onderscheidt CREATS ook van de concurrentie.

Waarom stemmen op CREATS?

Met jouw stem zal je een stempel drukken op het harde werk dat ik de afgelopen tijd heb verricht. Ook zal je hierdoor milieu bewust stemmen!

Zie je het zitten dat ik de WebAwards ga winnen?

Breng dan snel jouw stem uit!

Alvast hartelijk bedankt,

Thijn Rutten

Benieuwd naar de social media kanalen en de website van CREATS?

Website www.shopcreats.com
Instagram @shopcreats
Facebook @Creats