Minor Retail Winkelmanagement

Logo CS Jewels

CS Jewels

Wie ben ik?

Hallo allemaal, mijn naam is Celina Frings en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het derde leerjaar van de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de HAN in Nijmegen. In september 2021 ben ik gestart met een e-commerce stage en momenteel volg ik de minor Retail- en winkelmanagement. In februari ben ik voor deze minor gestart met mijn webshop CS Jewels. Naast mijn opleiding en het werken aan mijn webshop ben ik in mijn vrije tijd werkzaam in de detailhandel of ben ik met vriendinnen te vinden in de stad. 

Waarom deze minor?

Ik ben aan deze minor begonnen, omdat ik bij de start van de opleiding altijd al de wens had om een eigen onderneming te beginnen. Tijdens de opleiding hoopte ik voor mezelf een duidelijker beeld te krijgen over welke richting ik precies op wilde gaan met mijn webshop. Omdat ik het nog erg spannend vond om hiermee te starten, leek mij het volgen van deze minor het ultieme moment om de stap te maken en te beginnen met mijn eigen webshop, onder begeleiding van mijn docenten. Daarnaast doe ik bij deze minor veel kennis op omtrent consumentengedrag, retailtrends en e-commerce, wat uiteraard van pas komt bij het ondernemen. Tot nu toe bevalt mij dit erg goed!

Waarom stemmen?

CS Jewels is een online webshop gericht op de verkoop van betaalbare sieraden en accessoires, die gericht zijn op de laatste modetrends. CS Jewels richt zicht op dames met een passie voor sieraden. Alle pakketjes worden verpakt als cadeautjes, om iedereen een ultiem verwenmoment te kunnen geven! De webshop wordt met veel passie onderhouden en daarnaast kan je een snelle levering van jouw pakketje verwachten!

 

Ben je enthousiast geworden over CS Jewels? Stem dan nu!  

Alvast bedankt voor je stem!