Minor Retail Winkelmanagement

de Kruidenplank.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Fleur en ik ben een Food & Business student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als echte Foodie ben ik dol op experimenteren in de keuken. Het liefst maak ik elke avond weer een nieuw gerecht.  

Tijdens de minor Retail & Winkelmanagement wilde ik deze passie blijven uitvoeren, maar ook meer leren over websites bouwen en consumentengedrag. Toen kwam ik dus bij deze minor uit. Tijdens de minor bouw ik een website en tegelijkertijd bedenk ik de lekkerste recepten die vervolgens op mijn website te zien zijn.  

De Kruidenplank

Op de website van de Kruidenplank vind je heerlijke recepten met daarbij passende kruidenmixen.   

Dit idee is bij mij naar boven gekomen omdat ik tijdens het koken altijd tegen een ergerpunt aanliep. Voor elk gerecht heb je weer een ander kruidenpotje van vijf euro nodig en vervolgens blijft dit maanden onaangeraakt in je kast staan. Voor dit probleem is de Kruidenplank de ideale oplossing. Op de website kies je de recepten uit die jou lekker lijken. Dan krijg je enkele dagen later in je brievenbus een pakketje van mij. In dit pakketje vind je een uitgebreid recept met een goede uitleg en tips. En daarnaast vind je in dit pakketje je kruidenmix. Deze is precies afgemeten op jouw maaltijd en zo hoef je nooit meer dure kruidenpotjes te kopen die je vervolgens bijna nooit meer gebruikt.  

Naast dat de Kruidenplank je probleem met de dure kruidenpotjes oplost, raak je ook nog is geïnspireerd door de vele recepten. Het zullen recepten zijn die jijzelf waarschijnlijk niet alledaags maakt, waardoor het ook nog is een leuke uitdaging voor je is in de keuken! 

Je kan ervoor kiezen op de website om verschillende losse recepten met kruidenmixen aan te kopen, maar je kan ook kiezen voor een abonnement. Dan krijg je elke maand van mij een aantal recepten met kruidenmixen thuis gestuurd.

Stem op de Kruidenplank

Kruiden zijn de belangrijkste smaakmakers van je avondeten! Je brengt je gerechten er helemaal mee naar een sterrenniveau. Door de Kruidenplank wordt het neerzetten van maaltijden voor je vrienden en familie een groot feestje!  

Wil je mij helpen dit idee te laten winnen voor de webabwards? Stem dan op de Kruidenplank! 

Volg ons op social media op @deKruidenplank en dan zie ik je daar snel!