Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

DexnPep: Exclusieve sneaker winkel

Mijn Naam is Derk van der Horst, ik ben 23 jaar oud en kom uit Veghel. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Mijn interesses liggen bij sport, ondernemen en sneakers verzamelen. Ik heb voor de minor Retail en winkelmanagement gekozen omdat ik vorig jaar gestart ben met het verkopen van sneakers via social media. Door middel van deze minor kon ik het mooi combineren en tevens leren hoe ik een webshop op moest zetten. Ik heb alles geleerd over het financiën, consumentengedrag en marketing. Niemand van mijn studie ging dezelfde minor doen als ik omdat het niet echt sport gerelateerd was. Toch heb ik ervoor gekozen omdat dit is waar mijn interesse ligt.

DexnPep verkoop van exclusieve sneakers

Mijn webshop is een exclusieve sneaker winkel. De sneakers zijn speciaal omdat er van sommige modellen maar een beperkt aantal zijn geproduceerd. De merken die verkocht worden bij DexnPep zijn: Jordan, Yeezy, Supreme, Nike en Adidas (zie productfoto’s bijlage). Er zijn sneakers beschikbaar voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Het idee

Ik ben tot de webshop gekomen omdat mijn interesse al langer bij speciale sneakers ligt. Zelf verzamelde ik al veel verschillende sneakers. Ik merkte dat het lastig is om deze speciale sneakers te vinden. Ik kwam er bovendien achter dat ook veel oplichters actief zijn in deze branche. Er worden veel nepproducten verkocht. 

Door authentieke sneakers in te kopen en te verkopen kwam ik tot het maken van het bedrijf DexnPep.

In de loop van de tijd zijn we met DexnPep in groepen terecht gekomen waardoor we contact hebben kunnen leggen bij verschillende winkels om sneakers in te kunnen kopen. DexnPep helpt de consument door middel van aanvragen waarbij een consument kan aangeven naar welke schoen en/of maat ze opzoek zijn. Ook bieden we de nieuwste exclusieve paar sneakers aan op de webshop. Door elke sneaker te controleren op bepaalde punten voordat ze naar de consument gaan weet DexnPep dat de sneakers origineel zijn. De consument hoeft niet bang te zijn dat ze nepproducten kopen.

Stem op DexnPep!

Er zou voor DexnPep gekozen moeten worden omdat we producten verkopen waar veel vraag naar is en mensen geholpen worden door alleen maar authentieke producten te verkopen. Wij doen dit met veel plezier en we gaan hier zeker mee door. We willen er ons werk van maken.