Minor Retail Winkelmanagement

Discoduif.nl: Door studenten voor studenten

Wie ben ik?

Mijn naam is Rick Kersten, 21 jaar oud en ik ben de oprichter van het bedrijf Discoduif. Ik zit nu in het vierde jaar van de opleiding Finance and Controle op de HAN in Nijmegen. De keuze om mezelf in te schrijven voor de minor Retail- & Winkelmanagement was snel gemaakt. Het runnen van een webshop heb ik altijd al willen doen, alleen ontbrak de juiste kennis. Met deze minor heb ik alle ins en outs geleerd over hoe je een webshop moet starten en onderhouden.  

Mijn idee voor de webshop is ontstaan door de snelle groei in het aantal huisfeestjes in Nederland. In deze lastige tijd waarin de festivals zijn afgelast en de kroegen en clubs op tijd hun deuren moeten sluiten, is er veel vraag naar alternatieven oplossingen. Eén van de oplossingen, die steeds populairder wordt, is het houden van silent disco feestjes. Zo is mijn idee ontstaan om silent disco apparatuur te verhuren.  

Over discoduif

Discoduif focust zich voornamelijk op het verhuren van silent disco koptelefoons en zenders. Om het feest compleet te maken, is het ook mogelijk om discolampen en andere extra’s erbij te huren. Dit allemaal tegen een vaste lage prijs met gratis verzending en retourenAls organisator van het feest hoef je je om de buren geen zorgen te maken, zij zullen namelijk geen last van je hebben. Ook hoef je niet bang te zijn dat je je eigen gehoor beschadigd, je kan de koptelefoons zo hard (of zacht) zetten als je zelf wilt. Als je iets anders wilt proberen dan een gebruikelijk feestje, ben je hier op het juiste adres.  

Stem op Discoduif!

Vind jij dat Discoduif moet winnen? Stem dan op ons voor de webaward van 2021!  

Volg je ons al?

Wil je ons volgen op social media? Dat kan zeker! Volg ons dan op Instagram (@Discoduif)