Minor Retail Winkelmanagement

Distie Wie, Wat en Waarom

Wie is de persoon achter Distie.nl? Wat houdt de webshop precies in? Waarom is gekozen voor het idee van de webshop? En wat is de reden om te kiezen voor de Minor Retail & Shopmanagement? Al deze vragen worden hieronder uitgebreid beantwoord

Wie is de persoon achter Distie?

Mijn naam is Thom Nas, de oprichter van Distie. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Huissen. Ik ben een 3e jaars student Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Ik ben altijd in voor een feestje, vandaar dat het assortiment op de website hierop is gebaseerd.

Wat houdt de webshop precies in?

De webshop Distie is een webshop waarop producten worden verkocht die een aanvulling zijn tijdens een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Distie is dan ook een website die in 2021 is opgericht met als doel jouw feestje compleet te maken

Waarom is er gekozen voor deze webshop?

Het heeft me veel tijd gekost om erachter te komen wat voor producten ik wilde verkopen. Nadat ik spontaan mijn eerste product had gekocht, heb ik daar een klein assortiment omheen gebouwd. Dit heeft ertoe geleid dat ik producten ben gaan kopen die oplossingen bieden voor feestjes, borrels en andere gelegenheden. Zodoende is Distie.nl ontstaan. De naam Distie heeft geen betekenis, het is gewoon een naam die ik leuk vind klinken en waar ik groeimogelijkheden in zie.

Wat is de reden voor het kiezen van de Minor Retail- & Winkelmangement?

Ik heb gekozen voor de minor Retail and winkelmanagement, dit omdat ik vaak bestellingen doe bij verschillende webwinkels en ik een bijbaan heb in de logistiek. In mijn baan in de logistiek zie ik wat er allemaal komt kijken bij een grote webwinkel en hoeveel bestellingen er binnenkomen. Hierdoor heeft het ontwikkelen van een webwinkel mijn belangstelling gewekt en heb ik mij ingeschreven voor deze minor.

Stem jij op Distie?

Natuurlijk hoop ik kans te maken op de Webawards van voorjaar 2021. Mag ik daarom op jouw stem rekenen?