Minor Retail Winkelmanagement

Minor Retail & Winkelmanagement

Drive Hydro: Waterafstotende folie voor scooter windscherm en vizier

Beste stemmer,

Mijn naam is Joep Groenestein van Drive Hydro en mijn missie is om de veiligheid in het verkeer te verbeteren. Door middel van de minor Retail & Winkelmanagement, kon ik mijn idee wat al op de plank lag, werkelijkheid maken. Met mijn achtergrond in Sales en Marketing is het mij gelukt om binnen twee weken 120 scooterrijders veiliger op de weg te krijgen en om 6 verkooppunten te genereren.

Webshop van Drive Hydro verkoopt waterafstotende folies

Drive Hydro is gespecialiseerd in waterafstotende, vuilafstotende en krasvrije artikelen voor op scooter windschermen en helmvizieren. Wanneer een scooterrijder een windscherm of helm gebruikt, heeft de scooterrijder veel last van slecht zicht tijdens een regenbui of bij mist.

Drive Hydro is hiervoor dé oplossing! De Drive Hydro waterafstotende folie wordt één keer gemonteerd (geplakt) op een scooter windscherm of vizier. Wanneer het regent of mistig is, zal de scooterrijder geen last meer hebben van slecht zicht.

De Drive Hydro waterproof folie is voorzien van een waterafstotende laag waardoor de druppels per direct van het oppervlak afdruipen. Water en andere vloeibare stoffen kunnen zich niet hechten aan de Drive Hydro waterafstotende folie.

De Drive Hydro waterafstotende folies zijn 100% glashelder (zie bijgevoegde afbeeldingen) en de anti-regen folies zijn zowel te gebruiken voor normale als een smoke windscherm. Voor meer informatie, zie onze site op: www.drivehydro.nl.

Waterafstotende spray hetzelfde als de waterafstotende folie van Drive Hydro?

Een waterafstotende spray kan worden vergeleken met de Drive Hydro waterafstotende folies. Echter is de Drive Hydro anti-regen folie duurzamer. De werking van de Drive Hydro producten zijn zes keer zo lang dan een anti-regen spray.

Stem op Drive Hydro!

Drive Hydro helpt het verkeer in Nederland stap voor stap veiliger te maken! Dat wilt u toch ook? Stem op Drive Hydro voor een veiliger verkeer in Nederland.

Stay safe, drive hydro. Alvast bedankt voor uw stem!