Minor Retail Winkelmanagement

DryBloemen

Waarom DryBloemen?

Drybloemen zijn met liefde geteeld, gedroogd en samengesteld. Dit gebeurt allemaal binnen de eigen onderneming. DryBloemen heeft een korte keten en is daarmee een duurzame optie. Niet alleen in de droogbloemen branche, maar ook tegenover een verse bos bloemen. Droogbloemen blijven jaren goed, en behouden lang hun keur. DryBloemen heeft een breed assortiment in bloemen en producten. Waaronder boeketten met of zonder vaas, kokers, kaarsenhouders en kerstballen.

Waarom heb ik voor de minor gekozen?

Voordat de minor starten was ik al begonnen met DryBloemen. Het telen en drogen en de verkoop. Dit was fysiek bij mijn ouders op het bedrijf bij de Marlequi, en via sociale media. De volgende stap was een webshop, vandaar de keuze voor deze minor. Tijdens het afgelopen half jaar heb ik meer richting kunnen geven aan de onderneming en heb ik de webshop voor DryBloemen kunnen opzetten. 

Neem vooral een kijkje en stem

Breng een bezoekje aan de Drybloemen.nl webshop of onze op de Instagram of facebook pagina en leer over de voordelen van droogbloemen. Misschien maak je wel een duurzame keuze voor in jouw interieur!