Minor Retail Winkelmanagement

Hi there, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Milou Klaassen en ik ben eigenaar van Dutsel. Een webshop die leuke home decoratieproducten aanbiedt om je huis wat gezelliger te maken. Ik studeer Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Momenteel zit ik in het derde jaar en volg ik aan het HAN de minor: Retail en Winkelmanagement. Waarom ik hiervoor gekozen heb? Tijdens mijn eigen opleiding merkte ik dat ik verkoop, die gericht is op consumenten, het leukste vind. Deze minor sluit daar perfect bij aan. Het starten van een eigen webshop hoort bij E-commerce, waar echt gefocust wordt op online verkoop. Bij andere vakken wordt er zowel naar online als fysieke winkels gekeken, zoals trends en ontwikkelingen die nu belangrijk zijn in de branche. Vooral deze combinatie sprak me erg aan en daarom ben ik in januari gestart met deze minor.

Wat is Dutsel voor webshop?

Dutsel zorgt ervoor dat jij je huis een beetje gezelliger kan maken met een niet te hoog prijsje. Ik merkte tijdens mijn onderzoek dat kleine winkeltjes vaak hoge verzendkosten vragen voor hun producten. Waardoor de prijs uiteindelijk toch vaak hoog uitkwam. Dit kan anders dacht ik! Daarom heb ik Dutsel opgericht, een webshop met home decoratieproducten die betaalbaar blijven met de verzendkosten erbij. Het assortiment bestaat uit kaarsen, kandelaars en vazen. Studenten die op kamers gaan kunnen hierdoor ook hun kamer gezellig en knus inrichten. Daarmee creëer jij meteen een thuisgevoel in je nieuwe stad!

Inspiratie nodig of benieuwd naar de producten? Neem een kijkje op @Dutsel_ op Instagram of @Dutsel op Facebook!

Maar wat betekend Dutsel?

Ikzelf kom uit Helmond, een stad in het keigezellige Brabant. Daar is dit woord iets bekender. Het woord Dutsel staat voor een meisje die blij is met gezellige en kneuterige dingetjes. Dus helemaal toepasselijk bij mijn huisdecoratie.

Stem op Dutsel!

Eindelijk de producten en inspiratie gevonden waar je naar opzoek was? YAY! Dat is top en vergeet dan niet meteen te stemmen op Dutsel.