Minor Retail Winkelmanagement

Etalageé

Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Anne Esselink, 25 jaar oud en ik ben tijdens deze minor  mijn eigen webshop begonnen: www.etalagee.nl! Al van af jongs af aan wou ik altijd al iets voor mijzelf beginnen, iedere dag bezig zijn met mode, interieur & vormgeving leek mij altijd al fantastisch. 

Momenteel zit ik in het 4e jaar en daarmee tevens het laatste jaar van mijn studie, creative business aan het Saxion in Enschede. Afgelopen schooljaar moest ik dus ook op zoek naar een geschikte minor, dus toen ik deze minor zag was ik direct verkocht! Via deze weg kon ik mijn kinderdroom verwezelijken en een eigen onderneming starten.

Over Etalageé

Etalageé is ontstaan door liefde voor geven. Een glimlach op iemands gezicht toveren met een klein gebaar vind ik het leukste dat er is. Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan je vriendin, (schoon)moeder, (schoon)zus, dochter, geliefde of collega blij maken met een tof cadeau? De webshop is ontstaan door iets wat ik het liefste doe: rondstruinen in winkels, kleine boetiekjes of webshops op zoek naar leuke cadeaus voor vriendinnen, familie of voor mijzelf natuurlijk. 

Met Etalageé kan ik mijn passie voor mode, interieur en vormgeving combineren. De webshop wordt langzaam steeds gedetailleerder en gevulder met leuke snuisterijen voor in huis, sieraden, modeaccessoires en nog veel meer. Etalageé staat voor een mooi gestylde etalage waarbij er aandacht is besteed aan het cadeau zelf, maar ook aan het geheel eromheen. Aandacht voor het product, (cadeau)verpakking & aandacht voor jou als klant.

Het wordt een verzamelplek waar jij leuke kleine cadeaus kunt vinden, maar ook toffe samengestelde giftboxen en cadeaus voor een ruimer budget. Er zijn talloze redenen waarvoor jij een cadeau nodig hebt. Verjaardagen, nieuwe woning, nieuwe baan, bedankjes, geboortes, voor jezelf of gewoon zomaar. Ons aanbod, jouw invulling!

Stem op Etalageé

Ben jij enthousiast geworden over mijn online giftstore? Stem dan op Etalageé voor de webaward van 2022!

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek www.etalgee.nl & volg Etalageé nu ook op Instagram & TikTok @etalagee.

1
2
Ontwerp zonder titel

Alvast bedankt voor het stemmen! <3