Minor Retail Winkelmanagement

Inspireer, vernieuw en ultiem beleven; Fantastea!

Wie ben ik?

Mijn naam is Moniek, een 23-jarige student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als Food and Business student ben ik gespecialiseerd in productontwikkeling in de food sector. Voor mijn minor wilde ik graag de fijne kneepjes uit mijn vakgebied combineren met de echte ondernemer die in mij schuilt. Na veel wikken en wegen heb ik daarom gekozen voor de minor Retail- en winkelmanagement, om in een halfjaar tijd een passie te verwezenlijken. Lastig was het wel, een voedingsproduct combineren met een webwinkel, etenswaren gaan namelijk snel over de datum. Om toch een voorraad te kunnen houden heb ik gekozen voor Thee, thee is gedroogd en kun je namelijk erg lang bewaren!

Fantastea

Fantastea is een combinatie van Fantastic and tea. Met de slogan; inspireer, vernieuw en ultiem beleven.

Fantastea ontdekt en is altijd opzoek naar nieuwe ingrediënten en smaaksensaties om voor de consument fantas(tea)sche melanges te ontwikkelen. Kwaliteit staat voor mij voorop, Fantastea zorgt ervoor dat in onze melanges de beste theeblaadjes worden gebruikt. Het doel van Fantastea is om samen met het leveren van kwaliteit ook de liefde die door moeder natuur aan het product is gegeven, door te geven. Thee is een veelzijdig product, waar veel kruiden en gedroogde vruchten aan toegevoegd kunnen worden, hierdoor kunnen er ontelbare melanges worden ontwikkeld. Daarnaast is Fantastea zich aan het specialiseren in bijzondere ingrediënten op het gebied; rustgevend, slaap en detox.

Stem op Fantastea

Thee is een prachtig natuurproduct waar meer aandacht aan geschonken zou mogen worden. Of het nou voor jezelf of voor iemand anders is, elke bestelling wordt met veel liefde ingepakt en voorzien van vele samples, theelepeltje en een persoonlijk kaartje. Via social media wordt er veel aandacht besteed aan de wensen van de consument en staat er elke dag een leuke en inspirerende/informatieve post voor je klaar.

Wil je ons volgen?

Wil je ons volgen via social media? Volg ons dan op Instagram (@Fantas.tea), Tiktok (FantasteaNL) of Facebook (Fantastea.nl)