Minor Retail Winkelmanagement

Wie ben ik?

Mijn naam is David Eijkhout en ik ben de trotse eigenaar van Figment of my Imagination Clothing. Begin februari begon het idee rondom Figment of my Imagination Clothing te leven. Ik ben zelf altijd al heel erg bezig geweest met kleding en mode en alles daar omheen. Dus toen ik begon met de minor Winkel- en Retailmanagement wist ik vrij snel zeker dat ik iets in deze branche wilde gaan doen. Ik ben zelf heel erg in-to streetwear en wilde hier dus graag zelf ook wat mee gaan doen.

Toen ik begon met deze minor ben ik vrijwel gelijk gaan zitten voor de designs van de producten die ik wilde gaan verkopen. Ik wilde iets simplistisch maar toch stijlvols neerzetten.

Minor Winkel- & Retailmanagement

Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in de retail branche en wilde me hier wat verder in verdiepen. Daarom leek de minor Winkel- en Retailmanagement mij perfect om mijn ervaringen hierin uit te breiden. Zelf ben ik al ruim 7 jaar actief binnen de retail en ik heb ook een echte liefde voor deze branche ontwikkeld. Om nu al mijn ervaringen en kennis toe te kunnen passen in mijn eigen concept is een geweldige uitkomst!

Nu ik dan eindelijk de eerste bestellingen binnen zie komen begint mijn retail-hart dan ook extra hard te kloppen. Het is ontzettend leuk om met mijn eigen bedrijf bezig te zijn, het is toch een soort van m’n kindje geworden tenslotte.

Figment of my Imagination Clothing

T-shirts en truien die met elke outfit samen kunnen gaan waren het doel. Het heeft me redelijk wat tijd gekost om tot een resultaat te komen waar ik tevreden mee was, maar uiteindelijk waren daar dan toch de eerste designs!

Het idee achter Figment of my Imagination is tijdloze, exclusieve ontwerpen. De designs die op de website geplaatst worden zijn maar een beperkte tijd beschikbaar en worden in hele kleine oplages geproduceerd. Zodra een product uitverkocht is, is het dan ook nooit meer mogelijk om deze aan te kunnen schaffen. Hierdoor blijven de producten altijd fris en bij de tijd.

Ik hoop dat ik je wat meer heb kunnen leren over mijn gedachtegang, toekomstvisie en ideeën voor Figment of my Imagination Clothing. Ik hoop dat je m’n website komt bekijken en als het je bevalt wat je ziet dat ik misschien wel een bestelling van je kan verwachten!

Stem op Figment of my Imagination Clothing

Vind jij dat wij moeten winnen? Breng dan nu jouw stem uit!

 Neem ook gerust een kijkje op mijn webshop!