Minor Retail Winkelmanagement

Wie ben ik?

Ik ben Ellen, 23 jaar en volg de opleiding communicatie aan de HAN in Nijmegen. In het 3e leerjaar startte ik met deze minor Winkel- en retail management. Interesse in het ondernemerschap heb ik al een lange tijd. Het geeft mij energie om producten te kopen en met winst te verkopen. Ik had al een tijdje de ambitie om een webshop te starten maar het kwam er steeds niet van want hoe begin je? Waar moet je aan denken? Wat komt er kijken bij het runnen van een webshop? Tijdens de minor word je meegenomen in het proces van een eigen webshop maken en leer je alles stap voor stap te realiseren. Voor mij dus de perfecte manier om een eigen bedrijf te starten.

Fixed Products

Ik ben een webshop begonnen met een missie, het leven voor jou als vrouw nóg makkelijker maken (en daarbij dat van mijzelf natuurlijk ook)! Ieder probleem waar ik in het verleden tegenaan liep vond ik wel een creatieve oplossing voor. Was een van mijn beauty issues opgelost? Dan dacht ik altijd ‘zo dat is weer gefixed’. Met mijn interesse in de beautyindustrie kon het dan ook nooit gek genoeg. Zo ook het probleem met de te korte, afgeknapte, losvliegende haren rondom de haarlijn. Na enige tijd zoeken heb ik hier de perfecte oplossing voor gevonden. En zo is Fixed Products ontstaan.

Fixed Products beschikt over een betaalbaar assortiment van diverse beauty producten met een luxe uitstraling die een perfecte toevoeging zijn aan je dagelijkse beauty routine. Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed uitzien en daar help ik je graag bij!

Heb je last van korte, afgeknapte, losvliegende haartjes? Wil je jouw wimpers en wenkbrauwen verzorgen? Wil je je haar perfect in model houden? Met mijn producten is het zo geFIXED!