Minor Retail Winkelmanagement

FOUND AND LOVED – DUURZAME FASHION · UNIEKE ITEMS · TRENDY ACCESSOIRE

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maj Zeën en ik ben sinds 17 februari de trotse eigenaresse van Found and Loved. Ik studeer de opleiding Fashion & Textile Technologies en mijn passie ligt dan ook al jarenlang in de mode-industrie. Naast mode vind ik de Retail en e-commerce branche ook erg interessant. Om mijn passie voor mode en Retail te combineren heb ik gekozen voor de minor Retail & Winkelmanagement. Hier kan ik nieuwe dingen leren over Retail & winkelmanagement in combinatie met mode. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich gelukkig voelen in hun kleding. Ook vind ik dat we duurzaam moeten omgaan met kleding die nog in goede staat is. Om deze reden ben ik begonnen met Found and Loved.

Het doel van Found and Loved

Het doel van Found and Loved is om een mooie selectie van pre-loved kleding te verkopen met unieke items. Via social media laat ik zien hoe je jouw pre-loved parels goed kan stylen en post ik veel daily inspiration. Op deze manier recyclen we nog heel wat prachtige kleding! Het gaat voornamelijk om branded vintage items, zoals de merken Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Sandro etc. Ik vind het vooral belangrijk dat alles een nieuwe en frisse uitstraling heeft. Dit bereik ik door alle kleding te wassen, goed te controleren op beschadigingen en om alles mooi te verpakken voordat ik het opstuur. Ik koop de kleding zorgvuldig in door verschillende groothandels langs te gaan om de perfecte items te vinden. Zo zijn er ook wat parels beschikbaar die nergens meer verkrijgbaar zijn en bij Found and Loved te koop zijn voor een scherpe prijs.

Naast alle vintage items zijn er ook nieuwe items verkrijgbaar, zoals nieuwe kleding, de leukste sieraden en accessoires om je outfit compleet te maken. Zo krijg je een goede mix tussen vintage en nieuw.

Stemmen op Found and Loved

Vintage en duurzame kleding is de toekomst. Stem op Found and Loved om kleding te recyclen, maar ook om mooie en goede kwaliteit merkkleding te shoppen voor een scherpe prijs. In combinatie met de nieuwe items rock jij een hele nieuwe garderobe! Daarnaast staan wij voor een goede service en pakken we alle items met liefde in. Ga naar www.foundandloved.nl en bekijk de website waar ik tijdens deze minor aan heb gewerkt.