Minor Retail Winkelmanagement

Greenbeautybox

Wie ben ik?

Allereerst zal ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Lotte Gaikhorst, een gedreven en leergierige student Ondernemerschap & Retailmanagement. Het is een brede opleiding waarbij ik het onderdeel ondernemerschap het meest interessant vind. Ik vind het leuk om mezelf met alle facetten binnen een bedrijf bezig te houden. Het ondernemen heb ik toegepast bij mijn webshop Greenbeautybox. 

De hierboven genoemde aspecten passen goed bij de minor Retail & Winkelmanagement. Deze minor heb ik gekozen om mezelf verder te ontwikkelen op gebied van e-commerce, daarbij specifiek het opzetten van een webshop. 

Over Greenbeautybox

Ik heb een webshop gestart in duurzame verzorgingsproducten, genaamd Greenbeautybox. Deze webshop biedt vrouwelijke producten aan die natuurlijk, niet getest op dieren, geschikt voor iedere huidtype en gemakkelijk in gebruik zijn. Waar Greenbeautybox naartoe wil werken is dat  meer vrouwen duurzame verzorgingsproducten gaan gebruiken om op die manier milieuvervuiling tegen te gaan. De rol van Greenbeautybox hierin is een online webshop waarop vrouwen duurzame verzorgingsproducten kunnen bestellen. 

Ik ben trots op het neerzetten van de webshop. Mijn ideeën heb ik omgezet naar werkelijkheid en ik ben blij met het resultaat. Graag zie ik voor me dat klanten gaan inzien dat het gebruik van duurzame producten niet persé duurder of moeilijker hoeft te zijn. Ik ben trots op het huidige en uitgebreide assortiment. Hiermee hoop ik op de vraag van klanten in te kunnen spelen. In de toekomst zie ik graag alle vrouwen duurzame verzorgingsproducten gebruiken. Waar ik graag naartoe wil werken is een eigen merk binnen de webshop Greenbeautybox.

Waarom stemmen?

De reden waarom ik hoop dat je op mij stemt? Dat is omdat ik graag zie dat duurzame producten bekend worden onder een grotere doelgroep. Hierbij zie ik graag dat mensen geen andere levensstijl aan hoeven te nemen om duurzamer te gaan leven. De producten zijn namelijk gemakkelijk aan te schaffen en gemakkelijk in gebruik. Door een stem op mij uit te brengen komt Greenbeautybox meer in de belangstelling en wordt het bekender onder jullie en de potentiële doelgroep.