Minor Retail Winkelmanagement

Webawards Groene Wijnen

Wie ben ik?

Bas van der Kroft, een jonge, ondernemende, horeca-fanaat met een grote passie voor wijn. Met ruim 9 jaar ervaring in de horeca, op dit moment werkzaam bij Lebowski, een wijnbar in Nijmegen. Ik ben in het bezit van een WSET-erkend diploma ter ondersteuning, maar nog lang niet uitgeleerd over wijn!

De studie die ik volg, communicatie, heeft mij verschillende avonturen in de e-commerce sector gebracht. Ruim twee jaar ervaring als copywriter en e-commerce associate voor kledingmerk Daily Paper in Amsterdam. Begonnen als stagiair, maar al snel fulltime in dienst. Tussendoor heb ik ook meerdere webshops (zelf of voor anderen) geopend en gerund met succes! Vandaar ook mijn keuze voor deze minor, mijn motto is altijd blijven door ontwikkelen en dat is vooral in deze sector van belang! Een verdiepende minor in combinatie met mijn ervaring klonk als een match made in heaven.

Wat is Groene Wijnen?

“Groene Wijnen importeert en distribueert natuurwijn van biodynamische en biologische druiven. Bijzondere wijnen met ieder een eigen verhaal. Wijnen van wijnmakers die een passie hebben voor het maken van een hoge kwaliteit natuurwijn. Vaak gaat het om herontdekte oude verlaten wijngaarden die een nieuwe leven krijgen ingeblazen. De wijnmakers werken dag en nacht om een zo mooi mogelijk product te maken en in het proces worden er geen chemische producten gebruikt. Dus geen pesticides, herbiciden of andere chemicaliën, maar puur natuur door het optimaal benutten van de omgeving. Van land naar kelder vinden er ook zo min mogelijk toevoegingen plaats, nauwelijks tot geen toevoeging van sulfiet in de wijnen, geen filtering of stabilisatie. Kortom, natuurwijn met een verhaal.”

Waarom stemmen?

Waarom verdien ik jouw stem? Simpelweg omdat mijn webshop volledig is gericht op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Eerlijke prijzen voor eerlijke en natuurlijke producten!