Minor Retail Winkelmanagement

GROOTS VINTAGE

Mijn naam is Tomas Strijker, Ik studeer HBO-Rechten aan de han maar was erg op zooek naar verbreding van mijn studie. Vandaar dat ik voor mijn minor er voor gekozen heb iets heel anders te gaan doen, ondernemen!

Het heeft mij altijd leuk geleken een winkel te beginnen met betrekking tot producten die ik leuk vind. In mijn  geval is dat vintage kleding. Ik heb de laatste jaren veel ontwikkelingen in de kledingindustrie meegekregen, zowel om mij heen als in het nieuws. Van al die ontwikkelingen is er één ontwikkeling die met kop en schouders erboven uit steekt, duurzaamheid.

De consument is op zoek naar duurzame kleding, kleding waar geen liter water meer voor gebruikt is en wat is er nou duurzamer dan tweedehands kleding? Niks. Dit is dan ook de reden dat ik ervoor gekozen heb deze producten te verkopen. Er is veel vraag naar en ik lever een bijdrage aan de oplossing van de milieucrisis.

Tijdens het beginnen van de webshop heb ik gemerkt veel moeite te hebben met het design van mijn website. Ik heb erg mijn best gedaan advies in te winnen bij mensen die hier wel verstand van hebben en dit heeft voor een groot deel bij gedragen aan de uiteindelijke lay out.

Wat ik tevens opvallend vond was het enthousiasme om mij heen wanneer ik vertelde over het verkopen van vintage kleding, iedereen is erg enthousiast als het op het thema verduurzaming van de kledingindustrie aankomt, daarbij zijn de kleren die ik verkoop zorgvuldig uitgezocht op mijn doelgroep.

 

Waarom stemmen?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het verhelpen van de milieucrisis? Stem dan op mij!