Minor Retail Winkelmanagement

Het ontstaan van Hacks For life.

Op de webshop van Hacks for life kan je lifehacks kopen die je leven makkelijker of leuker maken. Ben je een keer op Social media een lifehack tegen gekomen waarvan je dacht die moet ik hebben, maar uiteindelijk nergens te koop is? Kijk even rond in onze webshop en vind de lifehack die bij je past.

Het idee

Mijn is Joachim Loggers, de trotse ondernemer achter de webshop Hacks For Life. In februari 2021 ben ik enthousiasme begonnen aan de webshop. En sindsdien vind je jouw lifehack in onze webshop.

Het idee is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring. Ik scrolde dag en nacht door mijn social media en kwam op Tiktok en Instagram enorm veel filmpjes tegen, waarbij ik mensen weer nieuwe lifehacks zag gebruiken. Bij de filmpjes dacht ik altijd: wat grappig of wat leuk dat wil ik ook wel. Maar nadat ik het filmpje had bekeken kon ik de lifehack niet meer terug vinden. Door het ontstaan van Hacks For Life zijn nu alle lifehacks terug te vinden, met behulp van jullie tags in lifehack filmpjes gaan wij er voor zorgen dat ze te verkrijgen zijn in onze webshop.

Daarnaast willen we er met Hacks For Life er voor zorgen dat we het leven van jullie gemakkelijker maken met de lifehacks, maar ook doormiddel van tips en tricks. Lifehacks zijn niet alleen in de vorm van producten, maar een lifehack kan je ook helpen om iets beter te onthouden, of een skill beter uit te voeren. Hacks For Life er met jullie hulp voor zorgen dat we het leven voor iedereen weer iets makkelijker maken.

Stem op Hacks for Life

Breng je stem uit en zorg er voor dat je buurman, zusje, vriend of vriendin weten waar zij hun handige lifehacks kunnen kopen. En Hacks For Life te helpen de Webaward 2021 te winnen!

Wil je ons volgen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste lifehacks of gewoon lekker kijken hoe die lifehacks te gebruiken zijn? Volg ons dan op Instagram(hacksforlife.nl) & Tiktok (Hacksforlifenl).