Minor Retail Winkelmanagement

HAES deco: een passend design voor iedereen

Wie ben ik?

Mijn naam is Bob Slendebroek, ik ben 22 jaar oud en volg de studie Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat het mij erg interessant leek om meer te weten te komen over het ondernemen. De reden dat ik heb gekozen voor de minor Winkel & Retailmanagement is, omdat het mij altijd al leuk leek om een eigen website op te zetten. Verder had ik een mooie kans om een website op te zetten voor het bedrijf van mijn ouders.  

Het idee van de webshop is dus ook hieruit ontstaan. Er werden namelijk al wel producten verkocht via andere online platformen, maar nog niet via een eigen website. De minor was dus een mooie kans om zelf eens te gaan ondernemen en tegelijkertijd mijn ouders te helpen binnen het bedrijf.  

Haesdeco.com

Haesdeco.com richt zich op het verkopen van verschillende soorten woondecoratie. Het assortiment bestaat op dit moment uit: fotolijsten, multi fotolijsten, fotolijst collages en vintage klokken. Dit kan later nog worden uitgebreid met allerlei andere soorten decoratie, zoals stolpen en metalen borden. De focus ligt vooral op het aanbieden van meerdere keuzes voor consumenten. Er zullen nog blogs worden toegevoegd op de website om consumenten te vertellen over de laatste trends op het gebied van decoratie.  

Wanneer consumenten iets aanschaffen op de webshop van HAES deco zijn zij gegarandeerd van een snelle levertijd. De producten worden namelijk al dezelfde dag verzonden als ze vóór 15:00 zijn besteld op doordeweekse dagen. Verder zijn het producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding en richt HAES deco zich op goede service. Daarnaast is er nog de optie toegevoegd om producten op te halen, zodra de bestelling dan is geplaatst kan de consument de producten twee uur later gelijk op komen halen en betalen zij geen verzendkosten.  

Stem op Haesdeco.com

Ben jij enthousiast geworden over HAES deco? Help mij dan met het winnen van de Webawards. Alvast bedankt voor jouw stem! 

Sociale media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe producten op de website volg dan het Instagramaccount van HAES deco: @haesdeco.