Minor Retail Winkelmanagement

Hondenvoeding Specialist

Wie ben ik?

Mijn naam is Martijn van Ham en ik ben 27 jaar. Ik ben student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hier volg ik de opleiding Food & Business. Ik ben gespecialiseerd in de richting business. Na mijn stage op de E-Commerce afdeling van Coop wou ik mij verder specialiseren in E-Commerce. Om dit te behalen heb ik ervoor gekozen om de minor Retail- en winkelmanagement. Hier kan ik mij in een half jaar verder ontwikkelen in E-Commerce en mijn eigen webshop oprichten. Het was lastig om te bedenken wat ik wou verkopen op mijn webshop maar uiteindelijk ben ik uitgekomen voor hondenvoeding.

Hondenvoeding Specialist

Honden zijn speciale dieren in onze wereld. Het is de alleroudste huisdier van de mens. Ze worden ingezet als blindengeleidehond, politiehond, reddingshond en nog veel meer. Maar op de eerste plaats zijn honden een fantastisch huisdier. Trouwe viervoeters die voor veel liefde en gezelligheid zorgen in huis. Het is een maatje voor het leven. Ze zullen altijd blij zijn om je te zien. Het maakt niet uit of je boos, verdrietig of chagrijnig bent. Je trouwe viervoeter zal altijd dolblij met een kwispelend staartje naar je toe komen. Ze zorgen dat je gezond blijft niet alleen omdat je lekker vaak gaat wandelen met de hond maar ze verminderen ook stress, verlagen je bloedruk en zorgen voor de aanmaak van endorfine. 

Deze geweldige dieren verdienen het best mogelijk eten wat er te bieden valt. Hondenvoeding Specialist doet hun uiterste best om dit te bieden. Zodat jouw trouwe viervoeter nog heel lang achter tennisballen kan rennen.  

Stem op Hondenvoeding Specialist

Heb jij al mijn site bezocht en vond je hem geweldig. Stem dan op mij!   

Wil je ons volgen?

Wil je ons volgen op social media? Dan kan dat op onze Instagram (@hondenvoedingspecialist).