Minor Retail Winkelmanagement

WebAWARDS 2022

IL Cake. De juiste Cake op het juiste Moment.


Mijn naam is (1) 
Faysal El Boudouhi en samen met mijn partner, (2) Leisan Iusupova, zijn we een patisserie webshop begonnen. Een samenstelling van een (2) patisserie chef en een (1) student-marketeer (CE-student).

Een webshop starten kan iedereen, maar de juiste webshop bouwen op een professionele manier is een stap verder. Ik vond het een mooie uitdaging om de droom van mijn vrouw te verwezenlijken: een eigen patisserie starten. Daarnaast biedt deze minor de juiste tools, kennis en laatste trends & ontwikkelingen in de retail wereld, om dichter bij onze doelen te komen.

IL Cake staat voor I Love Cake. IL Cake is een modern, (premium) online patisserie, dat zich focust op homemade taarten, cup cakes, cape pops, cheese cakes en bento cakes. Via de website ilcake.nl, kan de klant: (1) de producten samenstellen vanuit de basisstructuur, (2) een smaak selecteren en tot slot (3) een design selecteren. Na de samenstelling van de juiste cake, kan een bestelling geplaatst en betaald worden. Het juiste moment kan gepland worden.
De producten worden binnen 48 uur vers voorbereidt en in een luxe verpakking, verkoeld verstuurd door heel Nederland.

De patisserie-chef is een cake artist en heeft de vaardigheden om de smaken van een cake intense te laten beleven. Naast de smaak, bestaat de beleving van de cake ook uit de keuzes in design. De patisserie markt biedt op het moment niet voldoende aanbod op de vraag naar premium cakes. Daarnaast is het ook niet mogelijk om een cake te bestellen voor kleinere huishoudens. Een van onze producten dat we aanbieden is een Bento cake. Een premium mini cake voor 2 á 3 personen dat geboren is in Korea. Op de cake is het mogelijk om een simpele tekening of maximaal 3 woorden gepersonaliseerd toe te voegen.

Een webshop starten is laagdrempelig en chaotisch in het begin. Veel informatie in een korte tijd, waarin de kennis nog minimaal is. Voor mij was het daarom belangrijk om structuur te creëren. Mezelf te laten inspireren in het design en vormgeving van een website. Ik ben blij dat ik alle colleges heb bijgewoond. Dit heeft mij geholpen om per stap, alles in elkaar te zetten. Als ik het kan, dan kan iedereen het!!

Waarom stemmen?

Stem op ons! De beste manier om jullie te overtuigen, is door onze cake te ervaren, op het juiste moment. Door de pandemie zijn we met zijn allen bewuster geworden van de tijd. Bewustwording van quality-time en genieten van bijzondere momenten met dierbaren. Ga voor premium en ervaar het verschil. En dat kleine verschil, creëert een warme herinnering.
De beste manier om jullie te overtuigen om op ons te laten stemmen is simpel. Bestel een cake, kijk ernaar, proef de intense smaken en laat het moment bezinken.
Naast het creëren van jullie bijzondere moment, help je ons dichter bij onze droom te komen.