Minor Retail Winkelmanagement

Isa Moon

Wie ben ik?

Ik ben Isabelle Janssen en ik ben 21 jaar. Op dit moment zit ik in mijn 4e leerjaar, opleiding Communicatie & Multimedia Design. In het 4e leerjaar heb ik gekozen voor deze minor (Retail & Winkelmanagement). Tijdens deze minor ben ik mijn wens in vervulling gaan brengen. Mijn wens was om altijd al een eigen sieraden bedrijfje op te starten. Het liefst in de kleding of sieraden. 

Voor de rest ga ik graag shoppen, feesten of gezellig wat drinken met vriendinnen. Ook werk ik tegenwoordig in de horeca, bij Van der Valk. 

Waarom deze Minor?

Ik ben dus gestart met deze minor, omdat ik altijd al de wens had om een eigen onderneming te beginnen. Ik heb vroeger een eigen blog gehad en dit vond ik ook erg leuk! Ik wilde mijn onderneming starten in de kleding of sieraden. Uiteindelijk is het sieraden geworden, omdat dit makkelijker te realiseren is. Deze minor heeft mij geholpen om mijn onderneming op te zetten! Er is veel begeleiding vanuit deze minor. Voor de rest wordt er veel geleerd op het gebied van E-commerce, consumentengedrag en financieel. Kortom, een aanrader! 

Waarom stemmen?

Waarom je op Isa Moon zou moeten stemmen? Isa Moon heeft betaalbare sieraden die van goede kwaliteit zijn. Ook gaan wij mee met de nieuwste trends en hopen wij in de toekomst onze eigen sieraden te gaan ontwerpen. Voor de rest houdt Isa Moon rekening met duurzaamheid, door middel van een duurzame verzenddoos.  

Ben je enthousiast over Isa Moon? Stem dan nu! 

Alvast bedankt voor je stem!