Minor Retail Winkelmanagement

Welkom bij IV Cosmetics

Welkom op deze pagina, bedankt dat je de tijd wilt nemen om dit te lezen. Ik zal mezelf eerste even voorstellen. Ik ben Ivanka Vennedunker, de trotse oprichtster van de webshop IV Cosmetics. Ik ben in februari 2021 begonnen met de webshop IV Cosmetics waar ik huidverzorgingsproducten verkoop die natuurlijk, veganistisch en cruelty free zijn.

Ik heb altijd al interesse gehad in cosmetica en vind het erg leuk om er mee bezig te zijn, nieuwe producten uit te proberen en trends bij te houden. Ook vind ik ondernemen en marketing erg leuk en leek het mij altijd al heel interessant om te leren hoe je een eigen bedrijf kan beginnen en te leren ondernemen. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële economie op de HAN en heb hier veel geleerd over marketing, klantbeleving en sales, toch miste ik een stukje ondernemen en een eigen bedrijf opzetten dat niet fictief is. Door de minor Retail en winkelmanagement op de HAN heb ik een kans gekregen om dit te kunnen leren.

Op mijn webshop verkoop ik huidverzorgingsproducten. Op dit moment heb ik 2 producten in het assortiment, een facewash en een dagcream. Later zal ik uitbreiden naar een groter en dieper assortiment. De verzorgingsproducten van IV Cosmetics zijn gemaakt van natuurlijke producten en 100% veganistische ingrediënten, dit is goed voor alle huidtypes en voor het milieu. De producten worden niet getest op dieren en bevatten ook geen dierlijke producten. Ik vond het erg belangrijk bij het opzetten van de webshop en productlijn dat de producten daadwerkelijk goed zijn voor je huid en dat er ook gedacht wordt aan het milieu. Ook vind ik het belangrijk dat de producten betaalbaar moeten zijn zodat iedereen verzorgingsproducten kan kopen die vegan zijn en niet getest wordt op dieren.

Waarom stemmen?

Jouw stem zou een waardering zijn op het harde werk en het resultaat. Gun jij VI Cosmetics de Webaward? Breng dan snel jouw stem uit!

Alvast bedankt!

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je op de hoogte blijven van IV Cosmetics, volg ons op instagram! (@iv.cosmetics_)