Minor Retail Winkelmanagement

Stem op Jorhome woondecoratie

Allereerst wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Joris Willemsen en ben vierdejaars student aan de opleiding Food & Business. In deze laatste fase van mijn opleiding volg ik de minor Retail- en winkelmanagement. De keuze voor deze minor heb ik gemaakt, omdat mijn interesse in het vakgebied E-commerce is gewekt tijdens mijn stage afgelopen jaar. De afgelopen maanden heb ik gedurende deze minor mijn eigen webshop opgezet waarin ik woondecoratie verkoop. Door de website zelf te maken en alle aspecten die daarbij komen kijken, heb ik mijn kennis op het gebied van E-commerce verbreedt.

 

De naam van de webshop is Jorhome. Dit heeft een dubbele betekenis, namelijk een afkorting van mijn naam en een verwijzing naar your home. Met deze persoonlijke benadering kan ik een duurzaam alternatief aan kunnen bieden op het gebied van woondecoratie. Alle producten van Jorhome worden met de hand gemaakt, waardoor de belasting op het milieu wordt beperkt. Met de woondecoratie van Jorhome kan jij je eigen huis met een goed gevoel decoreren.

 

Op dit moment verkoopt Jorhome sierkussens. Het idee om deze kussens zelf te gaan maken, is ontstaan tijdens mijn verhuizing afgelopen jaar. Ik was destijds op zoek naar een rond kussen met een print. Deze zoektocht leek lastiger dan ik had voorzien. De sierkussens met een print hebben voornamelijk een vierkante vorm. Daarnaast is er weinig transparantie over de afkomst van de kussens. Ik besloot toen mijn eigen kussen te maken en het idee voor deze webshop was ontstaan.

 

 

Het assortiment sierkussens bestaat uit twee varianten, namelijk het ronde sierkussen Botanisch en het ovale sierkussen Goud. Deze kussens worden met veel passie met de hand gemaakt. In de toekomst wil Jorhome zijn assortiment uitbreiden met ingelijste droogbloemen. 

Waarom jij op mij moet stemmen?

Mijn producten worden met veel passie gemaakt, waarbij kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Vind jij dit ook belangrijk? Kies dan voor Jorhome!

Mocht je toch een andere kandidaat hebben gestemd, neem dan alsnog gerust een kijkje op mijn website.