Minor Retail Winkelmanagement

Jouw actieve vakantie

Wie is de persoon achter dit bedrijf?

Ik ben Stijn van den Broek en ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding commerciële economie en heb gekozen voor de minor Retail & Winkelmanagement waar ik momenteel mee bezig ben.  

Waarom deze minor?

Ik ben deze minor gestart, omdat ik nieuwsgierig was naar het opzetten van een eigen webshop. Ik ben erg ondernemend en wil na afloop van deze minor graag verder met mijn eigen bedrijf. Het opzetten van een eigen bedrijf heb ik dan ook zeker geleerd tijdens de e-commerce lessen. 

Waarom stemmen?

Jouw actieve vakantie biedt twee prachtige reizen aan naar Spanje en Oostenrijk. Tijdens deze reizen worden er cursussen gegeven op het gebied van sport. Denk hierbij padel, tennis en skiën. Tijdens deze reizen staat gezelligheid en sportiviteit centraal! 

Alvast bedankt voor jouw stem!