Minor Retail Winkelmanagement

Kalkan store

Kalkanstore

Wie ben ik?

Mijn naam is Ismail Kalkan en ik ben de oprichter van Kalkanstore. Momenteel ben ik 25 jaar oud en studeer ik commerciële economie op de HAN waarbij ik de minor Retail & winkelmanagement volg. 

Waarom stemmen op Kalkanstore?

Vrij jong ben ik begonnen met ondernemen (18 jaar oud). De reden hiervoor waren mijn ambities. Na enkele jaren kwam er een nieuwe kans voor mij en dat was de minor Retail & winkelmanagement waaruit Kalkanstore is ontstaan. Kalkanstore is een online webshop waarbij de klanten terecht kunnen voor de nieuwste trends zoals de Gel blaster. Ik streef naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding dag en nacht om zo de klanten beter te helpen. Ook wordt er gestreefd naar duurzame producten. Denk hierbij aan de infraroodkachel die maar 600 watt verbruikt en toch goed kan opwarmen. Verder is Kalkanstore ook gespecialiseerd in cryptomining van HNT coins. Ook probeer ik zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Verder is er gekozen voor een postbedrijf die rijdt op elektrische auto’s. Hiermee hoopt Kalkanstore een toegevoegde waarde te kunnen brengen aan het maatschappij. Ook is Kalkanstore actief op bol.com, Tiktok en Facebook marketplace.

Samen met uw steun kan Kalkanstore vooruit komen!

Waarom heb ik de minor Retail en winkelmanagement gekozen?

De reden dat ik de minor Retail en Winkelmanagement heb gekozen is omdat je als student de kans krijgt om een eigen bedrijf te starten onder goede begeleiding van een ervaren docent. De onderdelen die binnen deze minor vallen vielen onder mijn interesses, waardoor ik al snel wist, welk minor ik wilde gaan volgen. Denk aan onderdelen zoals website bouwen, SEO/SEA, plug-in voor je website, lancering van je website. Voor een persoon met als doel een eigen webshop te starten is dit het perfecte minor!

 

Steun jij Kalkanstore in deze reis van de e-commerce wereld?  

Jouw stem is goud waard!