Minor Retail Winkelmanagement

Kookaccessoire.nl

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Willem van Kempen. Ik studeer bedrijfskunde op de HAN en wilde al van begin af aan een bedrijf starten. Ik heb mij dit jaar aangesloten bij de minor Retail & Winkelsmanagement om hierin hulp en sturing te krijgen. Later wil ik graag voor mij zelf gaan werken en niet voor anderen. Dit omdat ik eigen baas wil zijn. De laatste jaren ben ik flink geprikkeld door verschillende trends in e-commerce. Trends zoals dropshippen, verkopen via bol.com en private labels opzetten hebben mij allemaal beïnvloed om te gaan beginnen aan deze opleiding. De laatste jaren is hier veel aan veranderd en zijn er verschillende nieuwe verdienmodellen in het leven geroepen, wat betreft e-commerce. Deze tijd heb ik mij dan ook veel verdiept in deze modellen. Hier heb ik veel van geleerd en heb deze zelf toegepast in deze minor.  

Tijdens deze minor heb ik geleerd dat een product erg moeilijk is om te zoeken en significant is voor het succes van een webshop. Ik hoop dat ik met deze minor een goede houvast heb ontworpen voor in de toekomst. Ik ben al een stap dichterbij het eigen baas worden later. Hierbij wil ik graag Ingrid Broekman bedanken voor de duidelijke praktische uitleg tijdens de lessen e-commerce. 

Kookaccessoire.nl

Ik ben begonnen met kookaccessoire.nl dit semester. Deze site biedt verschillende producten die vooral trendy zijn op dit moment. Op mijn site heb ik een handvol producten staan die het koken makkelijk maken. Door deze gadgets wordt het koken ook direct leuker! Ik focus mij hier op, doordat het koken in Nederland steeds populairder wordt. Wanneer de webshop goed draait wil ik graag een private label gaan beginnen bij deze producten. Zo kan kookaccessoire.nl een echt merk worden! 

Ben je ook net zo enthousiast over kookaccesoire.nl, breng dan gerust je stem uit op Kookaccessoire.nl!