Minor Retail Winkelmanagement

LEDWorldMap; stijlvolle stalen wereldkaarten om het interieur een échte EYE-CATCHER te geven.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sjoerd van den Heuvel en ik ben 20 jaar oud. Ik ben student Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen. Hetgeen wat ik het leukste vind om te doen is dingen verkopen. Daarom heb ik de richting sales gekozen voor mijn opleiding. Verder ben ik een groot voetbalfan en hou daarnaast van een hoop andere sporten zoals padel en fitness.  

Waarom Retail & Winkelmanagement?

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie zijn we al bezig geweest om een eigen concept bedrijfje op te zetten. Hiervoor hebben we het hele idee uitgewerkt en in Adobe XD een concept gemaakt hoe wij het voor ogen hadden. Dit ging toen over tech producten als oortjes en hoesjes. Dit beviel mij heel erg en wilde hiermee verder gaan. Het was toen niet echt een website bouwen maar slechts het concept. Bij deze minor ga je wel écht de website bouwen en inschrijven bij de KVK etc.  

Ontstaan van LEDWorldMap

Dan komen we nu aan bij mijn idee! Ik heb lang nagedacht over een product wat redelijk uniek is en niet echt standaard. Na veel zoeken op het internet en magazines bekeken kwam ik met het idee om een wereldkaart te laten maken. Online kwam ik soortgelijke wereldkaarten tegen. Deze waren in mijn ogen erg duur en niet altijd even fraai. Ik wilde het nog een extra touch geven en bedacht om er verlichting bij te maken. Bij een bekende staalfabriek bij mij uit Veenendaal heb ik de wereldkaarten laten maken. Uiteindelijk is het dus een stalen wereldkaart met ledverlichting geworden! Het is een interieurobject geworden die zeer fraai is afgewerkt. Met de stalen wereldkaart vul je je saaie muur volledig op! 

Stem jij op mij?

Vind je mijn bedrijf en website nou tof? Laat dit merken door op mij te stemmen!