Minor Retail Winkelmanagement

Leuke en betaalbare woonaccessoires voor iedereen!

Het gezicht achter Livs and Gifts

Hi, mijn naam is Lizzy Tijssen en ik ben 23 jaar oud. Ik zit inmiddels in het 3e leerjaar van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Afgelopen september ben ik gestart met de minor Retail- en Winkelmanagement en ben ik tevens gestart met mijn eigen webshop: Livs and Gifts. 

Over Livs And Gifts

Livs and Gifts is een webshop gericht op kleine woonaccessoires en cadeautjes. Hierbij kun je denken aan kaarsen, kandelaars, vazen en droogbloemen. De items worden met veel liefde en volgens de laatste trends gekozen. Livs and Gifts is ontstaan doordat ik zelf erg enthousiast wordt van leuke spulletjes voor in huis. Daarnaast liep ik zelf regelmatig tegen het probleem aan dat ik het lastig vond om cadeautjes voor familie of vriendinnen te kopen. Door ook cadeautjes te verkopen, hoop ik dit probleem voor anderen weg te nemen. Er is specifiek voor de naam Livs and Gifts gekozen, zodat de webshop in de toekomst uitbereid kan worden met andere items zoals sieraden en modeaccessoires. 

Waarom deze minor?

Afgelopen september ben ik gestart met de minor Retail- en Winkelmanagement. Deze keuze was voor mij al een lange tijd duidelijk doordat ik al jaren het idee heb om mijn eigen webshop te starten. Ik vond het lastig om deze knoop definitief door te hakken, omdat alles op het gebied van een eigen onderneming nieuw voor mij is. Toen ik deze minor tegenkwam was dit voor mij de perfecte kans om mijn droom onder goede begeleiding waar te maken. Tijdens deze minor heb ik veel kennis opgedaan op verschillende gebieden, waaronder branding, koopgedrag en trends op retail gebied. 

Stem op Livs and Gifts

Ben jij enthousiast geworden over mijn webshop? Stem dan op Livs and Gifts! Alvast bedankt voor jouw stem!

 

Ben jij benieuwd geworden naar het assortiment? Neem gerust een kijkje op de webshop (https://www.livsandgifts.nl) of volg Livs and Gifts voor inspiratie op Instagram & Facebook (@livsandgifts)!