Minor Retail Winkelmanagement

Hey you!

Leuk dat je de pagna van Lotch Label leest! Allereerst stel ik mij graag aan je voor. Mijn naam is Charlotte de Boer, ik ben 23 jaar jong en woonachtig in Arnhem. Ik studeer aan de Han in Nijmegen de studie Communicatie en zit nu in mijn derde jaar. Nog maar een jaar te gaan en dan mag ik, hopelijk, mijn diploma in ontvangt nemen!

Minor Retail en Winkelmanagement

Afgelopen februari ben ik begonnen met de minor Retail en Winkelmanagement waar ik mijn eigen bedrijf en webshop heb opgezet: Lotch Label. Ik heb deze minor bewust gekozen, omdat ik al een lange tijd graag een eigen bedrijf wou beginnen, maar ik niet precies wist hoe ik dit moest doen. Tijdens deze minor ben ik goed begeleid om mijn eigen bedrijf eindelijk op te zetten.

Ontstaan van Lotch Label

Mijn bedrijf is ontstaan vanuit een voorliefde voor mode. Toen ik klein was tekende ik kleding die ik wou dragen als ik ouder was en was ik hier erg veel mee bezig. Toen ik wat ouder werd ging ik ook mee met mijn moeder om stoffen uit te zoeken om daar kleding van te maken en keek ik maar al te graag mee achter de naaimachine. Vanaf jongs af aan was ik altijd al bezig met mode en dit is eigenlijk nooit weggegaan met als resultaat Lotch Label.

Unieke items

Lotch Label is een kledingmerk die graag unieke kleding maakt voor mensen die graag willen opvallen. Zelf vind ik het altijd leuk om iets te dragen wat iemand anders niet heeft, iets unieks hebben. Met Lotch Label wil ik dit andere ook bieden! Door de schaarste van de kledingitems krijg je echt iets wat voor jou gemaakt is en wat een ander niet heeft.

Leuk om te weten is dat onze naam afgeleid is van mijn eigen naam: CHarLOTte.

Stem op Lotch Label

Vind jij dat wij moeten winnen? Breng dan nu jouw stem uit!

Wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Volg ons dan op Instagram @lotchlabel en mis niks. Neem ook gerust een kijkje op mijn webshop!