Minor Retail Winkelmanagement

Kleding, accessoires of woonartikelen, je vindt het bij Lots of Stuff

Trotse eigenaresse van Lots of Stuff

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Lotte Janssen en ik ben trotse eigenaresse van Lots of Stuff. Sinds maart staat de webshop live en verkoop ik met veel plezier kleding, accessoires en woonartikelen. Naast dat ik nu mijn eigen bedrijf heb, ben ik ook fulltime student Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar. Tijdens het zoeken naar een minor viel mijn oog op de minor Retail en Winkelmanagement. Bij het lezen van de omschrijving werd ik meteen enthousiast. Ik ben enorm blij dat ik voor deze minor heb gekozen en deze grote stap heb gezet.

Over Lots of Stuff

Lots of Stuff betekent letterlijk veel spullen. Ik hou van kleding, accessoires en interieur. Het doel is om het aanbod hiervan steeds meer uit te breiden zodat iedereen kan slagen bij Lots of Stuff. Ik hoop anderen te enthousiasmeren door telkens nieuwe items toe te voegen aan de webshop. De klant staat bij Lots of Stuff centraal. Tips zijn meer dan welkom en ik luister naar alle wensen. De bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, zodat het voor de klant een cadeautje is om uit te pakken. Ik ben pas tevreden wanneer de klant erg blij is met de kleding, accessoires of woonartikelen.

Leuk feitje!

In mijn bedrijfsnaam zit een deel van mijn naam verwerkt. Hier heb ik bewust voor gekozen om het persoonlijker te maken. Ik ben daarnaast actief op social media en probeer veel interactie te hebben met mijn volgers. Ook doe ik bij elke bestelling een persoonlijk kaartje om de klant te bedanken.

Stem op Lots of Stuff!

Benieuwd naar het aanbod van Lots of Stuff? Neem gerust een kijkje op www.lotsofstuff.nl

en volg Lots of Stuff op Instagram en Facebook (@lotsofstuff.nl).

 

Ben je enthousiast geworden? Stem dan nu op Lots of Stuff!

Bedankt voor je stem!